New York, Londen of Parijs? Vraag Bobbi naar haar favoriete stad en ze noemt dit rijtje op. Want waarom kiezen als je ze ook alle drie kunt hebben!

Ter ere van het 25-jarig bestaan van het cosmeticamerk lanceert Bobbi Brown Cosmetics de City Collectie: een palette die je doet dromen naar je lievelingsstad. Prachtige kleuren voor ogen en wangen aangevuld met limited edition versies van de welbekende Long-Wear Gel Eyeliner en Luxe Lip Color. ‘De palettes met daarin de met eigen hand gekozen tinten leggen perfect vast waarom ik van elke stad hou’, zegt Bobbi Brown.

Richard Haines

Article continues after the ad

Om meer inspiratie aan cosmetica toe te voegen, vroeg Bobbi aan fashion-illustrator Richard Haines om elk palette te versieren met een schets die voor één van de drie steden past.

De look

Elke palette bevat vier kleuren oogschaduw geordend van licht naar donker, met onderin een blush geïnspireerd door de ziel van elke stad. Van subtiele nudes voor de moderne New Yorker tot een opvallende gloed voor de trend voorlopende Brit tot chique grijs en rosétinten voor de tijdloze Parisienne: deze palettes bieden een kosmopolitische look! Met de namen en tinten geïnspireerd op de tijdloze stijl van stadse vrouwen is Bobbi’s Luxe Lip de perfecte finishing touch.

Limited-edition

Naast de palettes is er een speciale waterproof eyeliner die lang blijft zitten en makkelijk aan te brengen is. Deze gel liner, die in de prijzen is gevallen, complimenteren elk palette en stad. De ‘Long Wear Gel Eyeliner’ heeft een limited edition goudkleurige dop met reliëf. Bekijk de collectie hier.

Bobbi Brown

Een coole New Yorker, een modieuze Londoner of een chique Parisienne, wat past er beter bij u?