Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bij Diana Ross (75) lijkt het alsof de tijd stil staat

Diana Ross is afgelopen week 75 geworden (giga feest waar Beyoncé happy birthday zong), maar dat zou je haar absoluut niet geven. Wat ziet deze powervrouw er nog geweldig uit. De soulzangeres is nog zo fit als een hoentje en pakt nog graag de microfoon. Dansen Hoe ze zo in shape blijft? We weten ...

Bij Diana Ross (75) lijkt het alsof de tijd stil staat

Diana Ross is afgelopen week 75 geworden (giga feest waar Beyoncé happy birthday zong), maar dat zou je haar absoluut niet geven. Wat ziet deze powervrouw er nog geweldig uit.

De soulzangeres is nog zo fit als een hoentje en pakt nog graag de microfoon.

Dansen

Hoe ze zo in shape blijft? We weten niet of ze nog steeds zo lenig is als in de clip die hoort bij het nummer Work That Body, maar ze beweegt nog wel graag en vaak om fit te blijven. "Ik realiseer me dat ik ouder word, en ik wil sterk blijven, daarom sport ik meer. Ik jog, dans (de beste work-out ever) en hou van rolschaatsen."

Geen snoep

Qua eten is Diana heel simpel. "Ik geef helemaal niks om snoep, dus dat heb ik nooit in huis. Groenten en fruit daarentegen kan ik geen genoeg van krijgen. Verder drink ik heel veel water."

Op het witte doek

Meer over Diana Ross weten? De film Diana Ross: Life, Love & Legacy draait op dit moment in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Bron: Interview Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in