Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beschadigd haar door de zon? Zo krijg je geen bos stro op het hoofd

Zon, zee en strand zijn dan natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een heerlijke zomerse dag. Maar daar is je haar vaak minder blij mee. Wat kun je dan het beste doen om geen vogelnest op je hoofd te krijgen? 1. Haarmasker Een paar keer per week een haarmasker gebruiken, is echt een must in dez...

Beschadigd haar door de zon? Zo krijg je geen bos stro op het hoofd

Zon, zee en strand zijn dan natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een heerlijke zomerse dag. Maar daar is je haar vaak minder blij mee.

Wat kun je dan het beste doen om geen vogelnest op je hoofd te krijgen?

1. Haarmasker

Een paar keer per week een haarmasker gebruiken, is echt een must in deze tijd: hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren. Uiteraard kun je zelf ook iets maken van bijvoorbeeld olie, ei en honing.

2. Wassen

Was je normaal gesproken niet elke dag je haar? Doe dat dan nu wel. Was die bos met een herstellende shampoo elke dag, ja echt elke dag.

3. Vitamientjes

Ook veel producten die veel vitamine A bevatten kunnen beschadigd haar herstellen. Eet daarom gezond, want daar profiteert je haar echt van!

Drink het liefste twee liter water per dag, eet genoeg zuivelproducten en veel groenten (wortels, broccoli en bloemkool) en fruit (sinaasappels en mandarijnen).

Bron: Haarshop Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.