Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kloddertje hier, kloddertje daar: zo lak je wél de nagels zonder uit te schieten

Nagels lakken is vaak een knoeiboel: dikke klodders vallen ernaast, je schiet uit of lakt per ongeluk op de vinger. Gelukkig is er huis-, tuin-, en keukenmiddel dat te hulp schiet. En nee, we hebben het hier niet over nagellakremover. Lakken maar! Wat dan wel: gebruik lippenbalsem. Smeer langs de...

Kloddertje hier, kloddertje daar: zo lak je wél de nagels zonder uit te schieten

Nagels lakken is vaak een knoeiboel: dikke klodders vallen ernaast, je schiet uit of lakt per ongeluk op de vinger. Gelukkig is er huis-, tuin-, en keukenmiddel dat te hulp schiet.

En nee, we hebben het hier niet over nagellakremover.

Lakken maar!

Wat dan wel: gebruik lippenbalsem. Smeer langs de randen van je nagels op de huid wat (bijvoorbeeld) labello. Pak daarna je favoriete nagellak erbij en ga aan de slag. Laat daarna de lak goed drogen.

Perfect gelakt

Ben je uitgeschoten? Niks aan de hand, want je poetst de restjes er daarna heel simpel af met een wattenstokje. Et voilà: perfect gelakte nagels. Bekijk hieronder ook de video van de lifehack.

Bron: Libelle Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in