Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Half-moon manicure is de 40+ trend op nagellakgebied

Nail art is al een tijdje een hit, maar roep bij ons associaties op met schreeuwerige kleuren en designs. Maar niets is minder waar, volgens Nail artist Jessica Scholten. Zij signaleert de half-moon als stijlvolle trend van het moment. Jessica Scholten, de bekendste Nederlandse nail artist van di...

Half-moon manicure is de 40+ trend op nagellakgebied

Nail art is al een tijdje een hit, maar roep bij ons associaties op met schreeuwerige kleuren en designs. Maar niets is minder waar, volgens Nail artist Jessica Scholten. Zij signaleert de half-moon als stijlvolle trend van het moment.

Jessica Scholten, de bekendste Nederlandse nail artist van dit moment, wordt regelmatig door modehuizen als Gucci, Kenzo en Oscar de la Renta ingevlogen om hun modellen van de mooiste nagels te voorzien.

Half-moon manicure

Haar toptip: ‘Nail art is al een tijdje een hit, maar wordt vaak geassocieerd met heftige kleuren en uitbundige patronen. Terwijl dat helemaal niet hoeft.

Het is na je veertigste heel chic en classy om bijvoorbeeld een half-moon manicure te laten zetten, bijvoorbeeld met donker- en licht rood, of een nude-tint met een subtiel grafisch effect zoals enkel een stipje tegen de nagelriem of een verticaal streepje over je nagelbed.