Sapkuurtjes, spoelingen: in 2016 zijn wij steeds meer bezig met een goede teatoxverzorging van binnenuit. Niet gek, want een mooi uiterlijk begint met een gezonde basis. SoloBioMooi, de webwinkel met natuurlijke en biologische cosmetica, breidt nu uit met theeën. Dus doe de botox maar weg – wij gaan aan de Teatox.

De kracht van natuurlijke ingrediënten

De theeën van Teatox brengen harmonie tussen lichaam, ziel en geest. Elke thee heeft een specifiek doel en is met zorg samengesteld door een team van wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen. Zo is er de Skinny Detox; een thee zonder cafeïne die kan helpen bij de spijsvertering en bijdraagt aan het ontgiftingsproces. Twee maal daags kan de thee gedronken worden. Er zijn namelijk thee gemaakt voor  ’s ochtends en thee voor ’s avonds.

Article continues after the ad

teatoxEen andere aanrader voor een momentje van rust in uw hectische leven is de Daily Balance. Dit is een mengsel van organische thee dat zorgt voor ontspanning in het dagelijks leven. De thee hydrateert en bevordert een geestelijk evenwicht. De Pure Beauty thee ondersteunt de natuurlijke schoonheid van je huid. Perfect om te gebruiken bij je dagelijkse schoonheidsritueel.

Alle theeën zijn gemaakt van 100% biologische ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige aroma’s of additieven. De losse thee is verkrijgbaar in een blikje van 50 gram en kost € 14,90. Maar naast de thee zijn er ook theeglazen (€24,90,- per stuk) van Teatox verkrijgbaar of een on to go Thermo-Go Fles (€29,90).

Over SoloBioMooi

SoloBioMooi is 100% natuurlijk, net zoals u. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. De krachtige theeën van Teatox passen perfect bij deze filosofie en zijn een unieke aanvulling op het assortiment.

Bewaren