IinnIINN Sustainable Beauty

Bij iinn sustainable beauty ervaar je hoe we jouw haar en huid op een natuurlijke wijze verzorgen. Wij zijn kapper en beautysalon in één. Hair and beauty worden met elkaar geïntegreerd.

Beleef de dynamiek van een haarkleuring tijdens je beautybehandeling. Wil je tijdens of na het knippen een manicure? Na het föhnen een make-up? Bij iinn is alles mogelijk.
Wees welkom in ons sfeervolle monumentale pand in het centrum van Amsterdam en beleef ons integrale duurzame concept: kapper, beautysalon en spa…
De positieve verandering van jouw uiterlijk staat centraal. Bij iinn nodigen we je van harte uit om deze optimale verzorging te komen ervaren.

Over Aveda

Ontdek de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de ecologische producten van Aveda. Onze relatie met Aveda begint al in 1978 wanneer wij met de traditie starten om de kennis van ayurveda (indiaanse genezingstraditie) te vergroten. Met deze kennis kunnen wij dagelijks gasten optimaal verzorgen en dat merk je. Het effect van de behandeling is niet alleen op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en stemming.

Article continues after the ad

Behandelingen

iinn between behandelingen zijn intensieve behandelingen die je huid weer in conditie brengen; tijdens de lunch, tijdens het knippen en kleuren, voor die zakelijke afspraak of je avondje uit. Laat bij je reservering weten welke iinn between je wilt boeken.

Informatie

Sustainable BeautyIinn
Singel 188
1016 AA Amsterdam
020-6276337
iinn@iinn.nl
www.iinn.nl

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 0 9 . 0 0 – 1 8 . 0 0
Dinsdag en donderdag: 0 9 . 0 0 – 2 1 . 0 0
Zaterdag: 0 9 . 0 0 – 1 7 . 3 0
Zondag: 1 2 . 0 0 – 1 7 . 0 0