Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Angelina Jolie (43) vindt ouder worden geweldig!

Angelina Jolie, een prachtige verschijning waar menig vrouw jaloers op is. De 43-jarige Amerikaanse schone vindt het, in tegenstelling tot veel vrouwelijke collega's uit Hollywood, heerlijk om ouder te worden. “Ik hou ervan om ouder te worden, het herinnert me eraan dat ik leef”, vertelt ze aan h...

Angelina Jolie (43) vindt ouder worden geweldig!

Angelina Jolie, een prachtige verschijning waar menig vrouw jaloers op is. De 43-jarige Amerikaanse schone vindt het, in tegenstelling tot veel vrouwelijke collega's uit Hollywood, heerlijk om ouder te worden.

“Ik hou ervan om ouder te worden, het herinnert me eraan dat ik leef”, vertelt ze aan het Amerikaanse magazine InStyle.

Geen plastische chirurgie

Angelina wil dan ook niet aan haar uiterlijk sleutelen. Het gaat erom hoe je je van binnen voelt, zegt ze. ”Ik vond mijn moeder altijd heel mooi. Nu ik ouder word, lijk ik steeds meer op haar. Wanneer je ouder wordt, zie je meer karakter in je gezicht. Als ik naar mezelf kijk, zie ik iemand die vrede heeft met zichzelf.”

Kleine behandeling

Wat ze wel heeft laten doen? Pigmentvlekken weg laten laseren. Die donkere plekken hield ze over aan haar zwangerschappen. Voor de rest bezoekt ze niet vaak een schoonheidsspecialiste. "Ik heb er geen tijd voor. En als ik dat wel heb, ga ik nog steeds niet. Die tijd breng ik liever door met mijn kinderen."

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in