Het is geen geheim dat Angela Groothuizen al jarenlang worstelt met haar gewicht. Ze is ook al tijden bezig om die overtollige kilo's eraf te krijgen. En dat is nu meer dan gelukt. 

We zagen haar in The Voice Senior en waren sprakeloos.

Een veertiger

Wat ziet Angela er geweldig uit. Ook de kijkers zijn lyrisch over de nieuwe look van Angela. 'Wow, Angela ziet er echt extreem goed uit.'

En: 'Mijn dochter roept ineens: 'Mam, Angela lijkt net zo oud als jij nu.' Ik weet niet hoe ik dat op moet vatten. Maar ik ben veertig en hoop er op haar leeftijd ook zo goed uit te zien', zijn nog maar een paar van de vele positieve reacties.

 

 

Geheim

Haar geheim? Heel simpel: gezond eten en veel sporten. Een dieet werkte niet voor de presentatrice, dus heeft ze een andere manier gevonden.

Zwemmen en yoga

'Weight Watchers heeft me geleerd betere, gezondere keuzes te maken. Ik ben nu door dr. Claudia van der Lugt van Alizonne eindelijk op gewicht. Ze houdt mijn schildklier en krankzinnig lage metabolisme in de gaten', zei ze in een interview met Isa & Medina.

En qua sporten: krachttraining, zwemmen en yoga zijn haar 'beste sportvrienden'. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trouwambtenaar! #dresscode #pastel

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Hoe dan ook, ze ziet er geweldig uit en de complimenten zijn meer dan verdiend. Zien? Elke vrijdagavond zie je Angela als jurylid in The Voice Senior op RTL4 om 20:30.

Bron: Isa & Medina/Instagram/Twitter Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wie wil er nu niet elke dag stralend voor de dag komen? Oftewel die perfecte glow op je gezicht. We zitten nog maar aan het begin van het jaar 2019, maar er wordt al gesproken over dé trend van het jaar: de yoga-skin.

Dat is een bepaalde techniek die je huid een mooie, gezonde gloed geeft.

Helemaal echt

Make-upartieste van de sterren Sara Hill (onder meer Grace Jones en model Rosie Huntington-Whiteley) legt uit wat de yoga-skin precies inhoudt. “Yoga-huid is een look die echt aanvoelt."

Puur natuur

Eerdere trends draaiden vooral rond het creëren van een perfecte, vlekkeloze huidskleur. Sara: "Dat ziet er al snel niet meer natuurlijk uit. Een yoga-huid gaat daarentegen over het creëren van een heerlijke, frisse en sappige huid die er heel natuurlijk uitziet. Maar dan wel met dat tikkeltje extra. Stralend van gezondheid, zeg maar.”

Stappenplan

Sara legt uit hoe je het beste die yoga-huid krijgt. Breng allereerst je normale skincare aan op je gezicht, en geef deze op z’n minst vijf minuten om volledig in de huid te dringen. Breng daarna de primer aan. Maak vervolgens een mengeling van je eigen favoriete producten. 

Gebruik van de volgende verhoudingen:  60 à 70 procent foundation, 15 procent gezichtsolie, 10 procent vloeibare highlighter en optioneel 5 procent glow drops. Breng de mix vervolgens aan en duw het zachtjes in de huid. Et voilà: een stralende huid.

Bron: Het Laatste Nieuws  Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Penélope Cruz is het kersverse gezicht van het Franse modehuis Chanel. Niet zo gek ook, want de 44-jarige Oscar-winnares heeft een betoverende schoonheid.

Kwestie van goede (Spaanse) genen uiteraard, maar de actrice heeft ook zo haar foefjes om fris en fruitig voor de dag te komen.

Een getal

Overigens wil de actrice nooit vragen beantwoorden over ouder worden. Niet omdat ze er bang voor is, maar gewoon omdat ze het er niet vindt toe doen. Volgens haar is het maar een getal. Penélope: "Ik snap niet dat vrouwen anno nu nog steeds hier mee bezig zijn."

In shape

Uiteraard wil ze wel fit blijven. De moeder van twee ziet er geweldig uit. Wat ze doet? Penélope zweert bij bikramyoga. "Ik ben er verslaafd aan. Ik zweet anderhalf uur lang tijdens de les. Het heeft mijn lichaam echt veranderd. Ik heb meer energie dan ooit tevoren."

Heel veel water

Dat ze meer energie heeft komt niet alleen door de yoga, maar daar zorgt de voeding ook voor een groot gedeelte voor. Ze eet ze geen gluten, maar wel heel veel eiwitten. Verder groenten, fruit en liters water.

Geen wijn

Alcohol, melk en suiker zijn volgens haar grote boosdoeners. Deze producten komen er daarom niet in. "Zeker nu ik kinderen heb probeer ik zo gezond mogelijk te leven. Ik drink geen alcohol en ik ben al jaren geleden gestopt met roken"

Bron: Hello Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in