Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Alsof je bij de manicure vandaan komt: dankzij deze truc heb je altijd perfect gelakte nagels

Altijd zonder geknoei en geklieder met perfect gelakte nagels de deur uit? Daar is een heel simpele truc voor: fotolijm is in deze je beste vriend. Hoe ga je te werk? Breng voorzichtig langs elke vinger een laagje fotolijm aan langs de buitenrand van je nagels. Zo maak je als het ware heel makkel...

Alsof je bij de manicure vandaan komt: dankzij deze truc heb je altijd perfect gelakte nagels

Altijd zonder geknoei en geklieder met perfect gelakte nagels de deur uit? Daar is een heel simpele truc voor: fotolijm is in deze je beste vriend.

Hoe ga je te werk? Breng voorzichtig langs elke vinger een laagje fotolijm aan langs de buitenrand van je nagels. Zo maak je als het ware heel makkelijk een gebied waar de kleur moet inkomen. 

Lijm is je vriend
Vervolgens pak je je favoriete nagellak kleur erbij en ga je aan de slag. Kleur nu de nagels, wees niet bang als je buiten de lijntjes lakt want daar is de fotolijm voor. Is de nagellak droog? Haal dan de lijm van je nagels af en klaar is kees: nagels alsof je bij de manicure vandaan komt.

Extra tip!
We voegen er voor het gemak ook nog even een tip bij waardoor je gelakte nagels twee keer zo snel drogen: spuit er heel simpel wat haarlak overheen!