Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

All I want for Christmas is Combray

Over Combray Combray is een Nederlands science based merk en ontwikkelt en brengt alleen die producten op de markt die een gebleken werkzaam effect hebben op de huid. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van alleen de allerbeste ingrediënten. Alle Combray gezichtsoliën bevatten het gepatenteerde sterkw...

All I want for Christmas is Combray

Over Combray

Combray is een Nederlands science based merk en ontwikkelt en brengt alleen die producten op de markt die een gebleken werkzaam effect hebben op de huid. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van alleen de allerbeste ingrediënten.

Alle Combray gezichtsoliën bevatten het gepatenteerde sterkwerkende antioxidant Oxofulleram. Oxofulleram is ontwikkeld om het beschermingsmechanisme van de huid na te bootsen.

Oxofulleram werkt als een “radicalenspons” en beschermt daarmee de huid tegen oxidatieve stress ontstaan als gevolg van onder andere overmatige blootstelling aan de zon, kou, blootstelling aan licht van smartphones en computers, luchtvervuiling en ontstekingen.

Het is bovendien veel sterker dan vitamine E. En het doet zijn werk daar waar het nodig is, namelijk direct in de huidcel. Het resultaat hiervan is dat fijne lijntjes, pigmentvlekken en roodheid verdwijnen.

De Combray gezichtsoliën worden in het laboratorium in Groningen op ambachtelijke wijze gemaakt. Er wordt uitsluitend in kleine batches geproduceerd zodat de producten aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoen.

Kerstcadeau met korting

Speciaal voor de feestdagen kan je nu een Combray Luxury Set (15ml) kopen. Daarin vind je drie flesjes (van 5ml) Combray Regenerating Facial Oil op basis van Oxofulleram en druivenpitolie. Ideaal om het eens te proberen.

En, éxtra leuk: Als Nouveau-lezeres betaal je nu € 65 in plaats van € 85 voor deze feestelijke giftset. Bestel 'm op www.combray-skincare.nl met de code Nouveau20.

Drie verschillende oliën

Combray heeft nu drie gezichtsoliën: de Regenerating Facial Oil op basis van druivenpitolie, de Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado-olie en de Nourishing Facial Oil op basis van arganolie. Kies de olie die het beste bij jouw huid past voor een optimaal resultaat.

In feite kan iedere olie voor elke huidconditie worden gebruikt. Maar er is een klein verschil:

De Combray Regenerating Facial Oil met druivenpitolie is herstellend en regenererend en voelt iets luchtiger aan.

€ 130 (30ml)

De Combray Rejuvenating Facial Oil met avocado-olie is wat zachter en gaat huidveroudering tegen.

€ 140 (30ml)

De Combray Nourishing Facial Oil met arganolie voelt rijk aan en werkt meer voedend en beschermend.

€ 160 (30ml)

Voor iedere voorkeur is er een bijpassende olie. De keuze blijft natuurlijk altijd geheel persoonlijk. 

Lees ook: Hoe een Nederlandse olie met slechts twee ingrediënten de beautywereld verovert