Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Al 25 jaar BFF's: Caroline & Leco

Al 25 jaar wijkt onze nationale make-upgoeroe Leco niet van haar zijde, wat een mazzel heeft Caroline Tensen toch met zo’n beste vriend. Als een van de eerste BN’ers omarmde Caroline Tensen zijn signature Lecolook. Daarmee was (en is) ze door de jaren heen altijd een stijlvolle inspiratiebron voo...

Al 25 jaar BFF's: Caroline & Leco

Al 25 jaar wijkt onze nationale make-upgoeroe Leco niet van haar zijde, wat een mazzel heeft Caroline Tensen toch met zo’n beste vriend.

Als een van de eerste BN’ers omarmde Caroline Tensen zijn signature Lecolook. Daarmee was (en is) ze door de jaren heen altijd een stijlvolle inspiratiebron voor ons, want laat ageless ouder worden maar aan Caroline en Leco over!

Throwback

Van de week plaatste Leco een heerlijke throwback foto op Instagram, van zijn eerste fotoshoot met Caroline op de cover van Patty Brards tijdschrift in 1994. ‘Toen had ze nog halflang bruin haar met rode lippen,' schrijft hij, 'hoe cool dat ze daarna voor het korte blonde iconische haar is gegaan #lecolook #durf te veranderen’. 

Best Friends Forever, op many more years to come, we verliezen ze niet uit het oog!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in