Fans hopen er al jaren op, en via Instagram werd iedereen blij gemaakt: Carrie Bradshaw (Sex and the City) komt weer terug. Voor heel even dan, want Sarah Jessica Parker is een prachtige samenwerking met een Belgisch biermerk aangegaan.

Sarah got it all: acteer, maar ook ondernemerstalent. 

Article continues after the ad

Sporten

Kortom, een echte powervrouw die haar mannetje staat. Iemand die er fantastisch uitziet en er veel voor doet om ook haar lichaam zo te behouden. Wat ze doet? Sowieso heel veel wandelen en traplopen. "Ik woon in een grote stad, dus loop ontzettend veel. Daarnaast wonen wij groot, dus ik loop ook veel trappen op en neer. Maar daarnaast zwem en kajak ik ook."

Voeding

Qua eten zijn er een aantal producten waar ze absoluut niet zonder kan. "Ik hou heel erg van gezond eten. Het houdt me fit. Zo kan ik niet zonder mijn amandelmelk, palmharten en artisjokken. Mijn dochters zijn dol op avocado, dat zijn heel goede vetten. Dat ik eet ik ook graag. Verder ben ik dol op pasta."

Bron: PopSugar Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in