Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Actrice Caroline de Bruijn (55) ziet haar leeftijd als een getal

Sommige vrouwen vinden vijftig jaar worden nog steeds een ding, maar Caroline de Bruijn ziet dat helemaal niet zo.  Volgens haar is het juist de buitenwereld die het etiket vijftigplus willen opplakken. Lichamelijke verandering "Na je vijftigste word je heus niet ineens een andere diersoort", zei...

Actrice Caroline de Bruijn (55) ziet haar leeftijd als een getal

Sommige vrouwen vinden vijftig jaar worden nog steeds een ding, maar Caroline de Bruijn ziet dat helemaal niet zo. 

Volgens haar is het juist de buitenwereld die het etiket vijftigplus willen opplakken.

Lichamelijke verandering

"Na je vijftigste word je heus niet ineens een andere diersoort", zei ze in het magazine Happinez. Sporten is wel een must. Caroline: “Pilates vind ik helemaal ‘de bom’, maar ik ben snel verveeld. Dus ik wissel het af met andere lessen op de sportschool.” 

Gezond eten

Daarnaast is gezond eten heel belangrijk. Vroeger vond ze het als student heel acceptabel om een zak drop te eten als avondmaal, maar tegenwoordig niet meer.

"Nu maak ik er zo vaak mogelijk werk van om uitgebreid en gezond te koken. Ik wil alles wel proberen, maar gezondheid moet geen religie worden. Daar word ik opstandig van."

Niet zeuren

En nee, dat Caroline 55 jaar is zegt de actrice helemaal niks. "Ik ben fan van de serie Grace & Frankie, met Jane Fonda en Lily Tomlin. Die dames zijn 80 en 78. Dan denk ik, waar zeuren we over? We hebben nog een heel leven te gaan!”

Bron: Happinez/Activia Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.