Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

5 x Je zou het niet zeggen, maar deze vrouwen zien Sara in 2019

2019 is het jaar waarin veel bekende vrouwen de vijftig aan tikken. Je zou het niet zeggen, want bij sommigen lijkt het wel alsof te tijd heeft stilgestaan.  1. Jennifer Aniston (11 februari 1969) De actrice die bekend werd door de serie Friends vindt het helemaal niet erg om vijftig te worden. J...

5 x Je zou het niet zeggen, maar deze vrouwen zien Sara in 2019

2019 is het jaar waarin veel bekende vrouwen de vijftig aan tikken. Je zou het niet zeggen, want bij sommigen lijkt het wel alsof te tijd heeft stilgestaan. 

1. Jennifer Aniston (11 februari 1969)

De actrice die bekend werd door de serie Friends vindt het helemaal niet erg om vijftig te worden. Jennifer: "Het leven stopt niet bij vijftig. Ik weet zeker dat het veel spannender en leuker wordt. Leeftijd moeten mensen niet als iets negatiefs zien."

2. Jennifer Lopez (24 juli 1969) 

Ook naamgenoot Jennifer Lopez wordt vijftig volgend jaar. Of ze daar tegenop ziet? Welnee, het is maar een getal. De zangeres en actrice voelt zich geen vijftig en gedraagt zich daar ook niet naar. Zo plaatst ze de ene na de andere pikante foto op social media. Want ze is maar wat trots op haar strakke lijf.