2019 is het jaar waarin veel bekende vrouwen de vijftig aan tikken. Je zou het niet zeggen, want bij sommigen lijkt het wel alsof te tijd heeft stilgestaan. 

1. Jennifer Aniston (11 februari 1969)

De actrice die bekend werd door de serie Friends vindt het helemaal niet erg om vijftig te worden. Jennifer: "Het leven stopt niet bij vijftig. Ik weet zeker dat het veel spannender en leuker wordt. Leeftijd moeten mensen niet als iets negatiefs zien."

2. Jennifer Lopez (24 juli 1969) 

Ook naamgenoot Jennifer Lopez wordt vijftig volgend jaar. Of ze daar tegenop ziet? Welnee, het is maar een getal. De zangeres en actrice voelt zich geen vijftig en gedraagt zich daar ook niet naar. Zo plaatst ze de ene na de andere pikante foto op social media. Want ze is maar wat trots op haar strakke lijf.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

3. Catherine Zeta-Jones (25 september 1969)

De vrouw van acteur Michael Douglas viert haar vijftigste verjaardag volgend jaar september. Ze ziet er nog steeds goed uit, alhoewel wel beweerd wordt dat ze de natuur een handje geholpen heeft. Helemaal niet erg, want ze straalt als nooit tevoren.

4. Cate Blanchett (14 mei 1969)

Bij deze actrice lijkt het wel alsof de tijd heeft stilgestaan. In de media wordt vaak gesproken over haar sprookjesachtige verschijning ((lelieblanke, transparante huid en lichte, amandelvormige ogen). Cate Blanchett is en blijft een natural beauty.

5. Ellen Pompeo (10 november 1969)

De actrice uit Grey's Anatomy vindt niet dat je je moet drukmaken over je leeftijd. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat beseffen dat er meer is dan uiterlijk. Iedereen wordt ouder en dat is prima.

Bron: People/ EW Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wie wil er nu niet elke dag stralend voor de dag komen? Oftewel die perfecte glow op je gezicht. We zitten nog maar aan het begin van het jaar 2019, maar er wordt al gesproken over dé trend van het jaar: de yoga-skin.

Dat is een bepaalde techniek die je huid een mooie, gezonde gloed geeft.

Helemaal echt

Make-upartieste van de sterren Sara Hill (onder meer Grace Jones en model Rosie Huntington-Whiteley) legt uit wat de yoga-skin precies inhoudt. “Yoga-huid is een look die echt aanvoelt."

Puur natuur

Eerdere trends draaiden vooral rond het creëren van een perfecte, vlekkeloze huidskleur. Sara: "Dat ziet er al snel niet meer natuurlijk uit. Een yoga-huid gaat daarentegen over het creëren van een heerlijke, frisse en sappige huid die er heel natuurlijk uitziet. Maar dan wel met dat tikkeltje extra. Stralend van gezondheid, zeg maar.”

Stappenplan

Sara legt uit hoe je het beste die yoga-huid krijgt. Breng allereerst je normale skincare aan op je gezicht, en geef deze op z’n minst vijf minuten om volledig in de huid te dringen. Breng daarna de primer aan. Maak vervolgens een mengeling van je eigen favoriete producten. 

Gebruik van de volgende verhoudingen:  60 à 70 procent foundation, 15 procent gezichtsolie, 10 procent vloeibare highlighter en optioneel 5 procent glow drops. Breng de mix vervolgens aan en duw het zachtjes in de huid. Et voilà: een stralende huid.

Bron: Het Laatste Nieuws  Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Penélope Cruz is het kersverse gezicht van het Franse modehuis Chanel. Niet zo gek ook, want de 44-jarige Oscar-winnares heeft een betoverende schoonheid.

Kwestie van goede (Spaanse) genen uiteraard, maar de actrice heeft ook zo haar foefjes om fris en fruitig voor de dag te komen.

Een getal

Overigens wil de actrice nooit vragen beantwoorden over ouder worden. Niet omdat ze er bang voor is, maar gewoon omdat ze het er niet vindt toe doen. Volgens haar is het maar een getal. Penélope: "Ik snap niet dat vrouwen anno nu nog steeds hier mee bezig zijn."

In shape

Uiteraard wil ze wel fit blijven. De moeder van twee ziet er geweldig uit. Wat ze doet? Penélope zweert bij bikramyoga. "Ik ben er verslaafd aan. Ik zweet anderhalf uur lang tijdens de les. Het heeft mijn lichaam echt veranderd. Ik heb meer energie dan ooit tevoren."

Heel veel water

Dat ze meer energie heeft komt niet alleen door de yoga, maar daar zorgt de voeding ook voor een groot gedeelte voor. Ze eet ze geen gluten, maar wel heel veel eiwitten. Verder groenten, fruit en liters water.

Geen wijn

Alcohol, melk en suiker zijn volgens haar grote boosdoeners. Deze producten komen er daarom niet in. "Zeker nu ik kinderen heb probeer ik zo gezond mogelijk te leven. Ik drink geen alcohol en ik ben al jaren geleden gestopt met roken"

Bron: Hello Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in