2019 is het jaar waarin veel bekende vrouwen de vijftig aan tikken. Je zou het niet zeggen, want bij sommigen lijkt het wel alsof te tijd heeft stilgestaan. 

1. Jennifer Aniston (11 februari 1969)

Article continues after the ad

De actrice die bekend werd door de serie Friends vindt het helemaal niet erg om vijftig te worden. Jennifer: "Het leven stopt niet bij vijftig. Ik weet zeker dat het veel spannender en leuker wordt. Leeftijd moeten mensen niet als iets negatiefs zien."

2. Jennifer Lopez (24 juli 1969) 

Ook naamgenoot Jennifer Lopez wordt vijftig volgend jaar. Of ze daar tegenop ziet? Welnee, het is maar een getal. De zangeres en actrice voelt zich geen vijftig en gedraagt zich daar ook niet naar. Zo plaatst ze de ene na de andere pikante foto op social media. Want ze is maar wat trots op haar strakke lijf.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

3. Catherine Zeta-Jones (25 september 1969)

De vrouw van acteur Michael Douglas viert haar vijftigste verjaardag volgend jaar september. Ze ziet er nog steeds goed uit, alhoewel wel beweerd wordt dat ze de natuur een handje geholpen heeft. Helemaal niet erg, want ze straalt als nooit tevoren.

4. Cate Blanchett (14 mei 1969)

Bij deze actrice lijkt het wel alsof de tijd heeft stilgestaan. In de media wordt vaak gesproken over haar sprookjesachtige verschijning ((lelieblanke, transparante huid en lichte, amandelvormige ogen). Cate Blanchett is en blijft een natural beauty.

5. Ellen Pompeo (10 november 1969)

De actrice uit Grey's Anatomy vindt niet dat je je moet drukmaken over je leeftijd. "Hoe ouder je wordt, hoe meer je gaat beseffen dat er meer is dan uiterlijk. Iedereen wordt ouder en dat is prima.

Bron: People/ EW Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in