Vrouwen als Victoria Beckham en Cindy Crawford zien er altijd uit om door een (beauty)ringetje te halen. Maar uiteraard hebben zij daar ook zo hun smeersels en make-up producten voor. Welke? Die delen we graag met je.

1. Victoria Beckham

Naast het eten van heel veel vis, zweert de designer bij een crème van dr. Barbara Sturm. De vrouw die bekend is van onder meer de Vampire Facials. Wat Victoria doet is het masker aanbrengen en er een nacht mee slapen. Je huid straalt een dag later. Volgens haar het wondermiddel. En o ja, een goede nachtrust is ook een tip van haar.

Article continues after the ad

2. Cindy Crawford

Met stip op één staat zonnebrand. Als Cindy iets geleerd heeft in haar carrière is dat je elke dag je gezicht moet insmeren met een factor. 

3. Charlize Theron

Haar beautytip is ongelooflijk simpel en daarnaast ook nog eens gratis. "Ik heb kleine kinderen, dus de ochtenden zijn pittig. Elke dag heb ik hetzelfde ritueel. Wat voor mijn huid het beste werk is een warm washandje. Daarnaast poets ik mijn tanden en gebruik ik een crème met een hoge factor.

4. Jennifer Aniston

Jennifer: "De beste tip voor je huid? Start je ochtend met een glas lauw water met citroen, maar dan wel op een nuchtere maag. Daarnaast zorg ik dat ik een paar liter water per dag drink. Ik zie echt dat het mijn huid goed doet!"

Bron: Hello Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in