Collistar Nero Sublime
Collistar

Collistar Research heeft een revolutionaire crème, serum en masker ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid.

De crème

De crème heeft een lichte, fluweelzachte en tegelijkertijd luxueuze en ultra gladde textuur. Het gezicht ziet er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Het serum

Een echt elixer van licht en jeugdigheid. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Het masker

Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde masker bevat kostbare ingrediënten met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking, gecombineerd met zwarte klei en bamboe houtskool.
Dit rijke en romige masker werkt direct en heeft een tweevoudige werking:
1. Het zuivert en ontgift de huid: verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen uit de poriën, die anders de zuurstoftoevoer verhinderen en het huidvernieuwingsproces belemmeren.
2. Het gezicht ziet er subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt.

Website

www.collistar.nl

Win & Mail

Nouveau mag 2 sets weggeven (crème, masker en serum) t.w.v. € 181,25. Om kans te maken op een van de sets stuurt u een mail met uw NAW-gegevens onder vermelding van NERO naar redactie@nouveau.nl. Deze actie is gesloten!

Een versteviger hier, een opstrakker daar: de meeste vrouwen willen het wel, maar je mag het niet zien. Gelukkig groeit het aantal subtiele ingrepen waar geen snijwerk aan te pas komt. En dit zijn de 7 nieuwste.

Vergeet de opgespoten lippen en gevulde jukbeenderen, we willen vooral elegant ouder worden. Met een fris en uitgerust gezicht. Die tendens zie je duidelijk terug in de werkwijze van cosmetisch artsen.

Botox en fillers worden veel subtieler toegepast. Druppels, in plaats van hele capsules. Er wordt heel goed gekeken naar hoe het gezicht het beste in balans blijft, of dat nu met een peeling, een laser, fillers of een combinatie daarvan gebeurt. Hoe natuurlijker, hoe beter. 

1. Betere laser

Aangewakkerd door de populariteit in de Verenigde Staten kiezen steeds meer klinieken in Nederland voor laserbehandelingen. Dat klinkt misschien wat spannend, maar met bundels warm of koud licht kunnen veel verschillende aging issues worden aangepakt.

De technologieën volgen elkaar snel op; nieuw is Tixel®. Uit jubelrecensies van huidexperts blijkt dat deze laser op een nog veiliger, huidvriendelijker manier voor een huidverstrakking én een verbeterde huidkwaliteit zorgt.

De lasertechniek is ook geschikt voor kwetsbare delen, zoals de oogleden en de tere huid van de hals. Maar dan wel zónder de bekende lasernadelen zoals pijn, vervellen en korstvorming. Er is ook nauwelijks hersteltijd nodig, je kunt na de behandeling direct weer de deur uit.

Voorheen was de halsstreek alleen door een facelift strak te trekken, nu kom je met de combinatie van Tixel® en hyaluronzuurfillers ook een heel eind

Prijs op aanvraag, o.a. bij Knap Institute, Doctors at Soap, Kliniek aan de Maas.

2. Naaldloze gloed

Door het succes van ingrepen, zoals injectables, ontstaat er ook steeds meer vraag naar dergelijke behandelingen. Geen wonder, want je gezicht krijgt een prachtige, frisse gloed zonder dat er een mes of naald aan te pas komt.

Goed voorbeeld is de PRX-T33-treatment, een zogeheten no needle skin booster op basis van een mix van waterstofperoxide, trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur, die de celvernieuwing stimuleert.

Het effect: diepere rimpels, op het voorhoofd bijvoorbeeld, zijn meteen minder opvallend en grove poriën lijken fijner.

Prijs vanaf € 125,-, meerdere behandelingen aanbevolen, www.suremedical.nl.

3. Bloedmooi

Hergebruik van lichaamseigen stoffen blijft een belangrijk onderwerp in de cosmetische wetenschap. Wellicht heb je al eens van de Vampire-lift gehoord, officieel bekend als PRP?

Bij die behandeling wordt bloed afgenomen en vervolgens gecentrifugeerd om de bloedplaatjes te scheiden. Zo blijft er plasma over (platelet rich plasma) dat vervolgens weer in je gezicht wordt geïnjecteerd om de collageenaanmaak, hydratatie en doorbloeding aan te wakkeren.

Deze techniek wordt ook ingezet voor de hoofdhuid, om een ingedutte haargroei te stimuleren.

Prijs voor een behandeling: vanaf € 400,-.

4. Halszaak

Over het algemeen is de neiging groot om het gezicht te laten verfraaien, maar de hals, die onverbiddelijke leeftijdsverrader, te vergeten. Inmiddels is er een nieuwe filler, Juvéderm® Volite, die ook in de tere halsstreek geïnjecteerd kan worden om de elasticiteit te verbeteren.

Het effect is al na één behandeling zichtbaar en er is amper hersteltijd nodig. Uit onderzoek blijkt dat 95% van de testpersonen de volgende dag weer aan het werk is gegaan – en dat is na een facelift wel anders.

Door de gladde gelstructuur laat de filler zich goed verspreiden en kunnen de artsen heel gecontroleerd injecteren. Toevoeging van de licht verdovende stof lidocaïne maakt het injecteren ook minder pijnlijk.

Bron: Allergan

5. Maatwerk

Elke huid is uniek; reden voor het Australische bedrijf SkinDNA™ om advies op maat aan te bieden, gebaseerd op je genen, (zon)verleden en huidige lifestyle. Zo kom je exact te weten wat jouw huid specifiek elke dag nodig heeft.

Sinds kort ook in Nederland: je stuurt een wattenstaafje wangslijm naar het lab en ontvangt vervolgens een profiel dat laat zien welke verzorging het best bij jouw huid past.

Overigens is de test niet gerelateerd aan eigen producten of bepaalde merken. Het is één keer een uitgave van € 289,-, maar het scheelt je wellicht een verzameling onnodige potten en tubes.

www.agingexpert.nl

6. Nieuwe botox

Er wordt al een tijdje gefluisterd dat er een ‘nieuwe soort botox’ in de maak is, maar het echte nieuws laat vooralsnog op zich wachten.

Onderzoek naar betere technieken om lokaal vet te verwijderen, heeft wel een nieuw type filler opgeleverd. Het gaat om de injectable Kybella, al veel toegepast in Amerika.

Met injecties wordt het vet in de onderkin afgebroken en geabsorbeerd. In Nederland is Kybella nog niet goedgekeurd, maar de verwachting is dat dat op korte termijn wel gaat gebeuren.

7. Effectieve combinaties

Behandelingen zoals fillers en peelings worden niet alleen ingezet om afzonderlijke tekenen van veroudering te bestrijden, maar ook voor een algehele beautyfication ofwel verfraaiing van het uiterlijk.

Daartoe wordt steeds meer gebruik gemaakt van twee (of meer) technieken tegelijk, voor het beste resultaat.

Een voorbeeld: de collageenaanmaak stimuleren door micro-needling, in combinatie met radiofrequentiegolven. Of een egale teint en gladdere huidstructuur creëren door een laserbehandeling in combinatie met fillers.

www.vanrosmalenkliniek.nl.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Ooit wel eens geluisterd naar dat stemmetje in je achterhoofd dat zei: "Dat kán niet goed zijn, die gebogen nek boven mijn telefoon/tablet en die toegeknepen ogen om het scherm goed te zien." Nou, dat stemmetje heeft gelijk. 

Wat iedereen met een telefoon- of tabletverslaving al vreesde, is waar: door je hoofd omlaag te houden, om al dat belangrijks te checken op Facebook, Instagram en WhatsApp, stimuleer je de vorming van rimpels rond je nek.

Door constant dezelfde beweging te maken, blijven ook ‘smartphone-rimpels’ uiteindelijk permanent in je huid staan.

Om dat te vermijden, moet je simpelweg je telefoon minder vaak bekijken. Kies bijvoorbeeld vaste momenten waarop je je telefoon niet mag gebruiken. En als je wel weer scrolt, houd dan je hoofd recht.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in