Vier kinderen, een drukke baan en de veertig gepasseerd. Hoe blijft Victoria Beckham er toch zo - ogenschijnlijk moeiteloos - fris en fruitig uitzien? In een interview met The Edit onthult Victoria haar geheim: zalm! Er staat elke dag een stukje van deze gezonde, vette vis op het menu van de stijlvolle ontwerpster.

Victoria vertelt
“Mijn dermatoloog in Los Angeles, dr. Harold Lacer, is echt ongelooflijk,’ vertelt ze. ‘Ik bezoek hem al  jaren en hij kent mijn huid door en door. Vroeger had ik vaak huidproblemen, tot hij me aanraadde dagelijks zalm te gaan eten. Het doet echt wonderen,’ aldus een enthousiaste Victoria.

Gezond vet
Zalm hoort tot de vissoorten met goede vetten. Net als makreel bevat zalm Omega 3 en veel vitamine A en C en die werken niet alleen als ontstekingsremmers, maar ook als moisturizers. Het verband tussen een mooie, gezonde huid en de consumptie van (vette) vis is al eerder aangetoond. Wie vaker vis op het menu zet, heeft minder last van acne en andere huidproblemen en het is ook nog goed voor hart en bloedvaten. Daar krijgen wij spontaan zin in een visje van!

 

Special time ✨Kisses VB x

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Volg jij Nouveau al op Instagram? Neem een kijkje backstage en laat je inspireren door de nieuwste trends, reizen, beauty en cultuur.