Valentijnsdagetalage bij Douglas
valentijnsdagetalage
valentijnsdagetalage

Douglas verrast haar klanten met Valentijnsdag

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht verrast Parfumerie Douglas haar klanten met een bijzondere beleving. Van 1 t/m 14 februari worden dertien speciaal geselecteerde Douglas stores – waaronder Douglas Amsterdam Kalverstraat – voorzien van een opvallende valentijnsdagetalage, waar de klant wordt uitgenodigd om ‘een hart te stelen’. Op de etalageruit van deze stores worden verschillende harten geplakt, welke de klant instore kan inleveren voor een persoonlijke make-up treatment met Douglas’ eigen Douglas Make Up, een luxe geursample of een huidverzorgingssample op maat. De actie laat zien dat Douglas zich voortdurend richt op een unieke klantbeleving en vernieuwende concepten. Door ook speciale aandacht te schenken aan haar etalages biedt Douglas de klant niet alleen binnen, maar ook buiten de stores een bijzondere beleving.
Bij Parfumerie Douglas staat de klant centraal. Het continue streven naar een bijzondere klantbeleving resulteert in onderscheidende concepten, waarvan de valentijnsdagetalage – net als het bijzondere etalageconcept rond Kerst – een goed voorbeeld is. De etalage is verbonden aan het thema ‘Fall in Love with Beauty’, waarmee Douglas haar klanten laat zien hoe mooi de wereld van beauty is.

Steel een hart

Met de boodschap ‘Steel een hart’ nodigt Douglas de voorbijganger uit een hart naar keuze van de etalage af te halen, die hij of zij instore kan inleveren voor een mooi valentijnsdagcadeau. Tegen inlevering van het hart ontvangt de klant – geheel gratis – een make-up treatment met Douglas Make-Up t.w.v. € 25,-, een luxe geursample of een huidverzorgingssample op maat. De Beauty Advisors staan graag voor de hartendief klaar!

#douglasvalentijn

Douglas verbindt de actie aan social media door de klant uit te nodigen een foto te maken met de valentijnsdagetalage en deze – met vermelding van #douglasvalentijn – te plaatsen op Instagram. De tien klanten met de leukste foto maken kans op een luxe beautypakket met een waarde tot € 260.

Lovely Lips

Om de valentijnsdagactie compleet te maken en te zorgen voor een 360 graden beleving rondom de feestdag, organiseert Douglas in alle Douglas Stores de ‘Lovely Lips Contest’. Klanten mogen een zoenafdruk achterlaten op speciaal daarvoor ontwikkelde kaartjes. De vijf klanten die de mooiste zoen achterlaten, worden beloond met 10 prachtige kleuren lipsticks van het eigen merk Douglas Make-Up.

Website

Op www.douglas.nl/valentijn vindt u een overzicht van de stores met deze bijzondere valentijnsdagetalage.

Een gezonde drank drinken? Dan wordt (behalve water) groene thee vaak als optie genoemd. Er zouden allerlei voordelen kleven aan het drinken van de warme drank, zoals dat het drankje je kan helpen afvallen en het risico op het krijgen van ziektes verkleint. Maar hoe healthy is groene thee nu echt? We zetten vijf stellingen voor je op een rij.

Lees ook: Van deze vijf symptomen van hartinfarcten bij vrouwen moet je op de hoogte zijn

1. ‘Groene thee doet buikvet verminderen’

Helaas is dit niet het geval. Wanneer je je voorneemt gezonder te gaan eten en drinken, en je je vol op groene thee stort, kun je zeker wat extra vet kwijtraken.

Dit vet is inderdaad vaak buikvet, maar dit zou ook minder worden wanneer je een ander ‘gezonder’ drankje kiest. En goed om bij stil te staan: veel kant-en-klare groene thee-producten bevatten veel suikers. Deze klinken dus gezonder dan ze zijn.

2. ‘Groene thee kan je helpen met afvallen’

Als je doorgaans veel frisdrank, sapjes en gezoete koffie en/of thee drinkt en dan overstapt op het drinken van enkel groene thee: ja, dan ga je zeker gewicht verliezen.

Drink je al wel veel water en ongezoete dranken, dan zal het drinken van groene thee - helaas - weinig tot niets veranderen aan het getal op de weegschaal.

3. ‘Groene thee vermindert het risico op ziektes’

De anti-oxidanten in groene thee bevatten inderdaad kankerbestrijdende eigenschappen, zo is uit vele onderzoeken gebleken. Nu is het wel zo dat de meeste plantaardige voeding dergelijke eigenschappen bezit en tevens de kans op andere chronische ziektes als hartziekten en diabetes zou verkleinen.

Voldoende groenten en fruit eten, kan dan ook een soortgelijk effect hebben.

4. ‘Groene thee verlaagt je bloedsuikerspiegel’

Nogmaals: als je de ongezoete variant drinkt, is het zeker een goed drankje om je bloedsuikerspiegel mee omlaag te brengen. Hou wel scherp in de gaten dat er verder geen suikers in het groene thee-product dat je eet of drinkt, zitten.

5. ‘Groene thee is cafeïnevrij’

Dit is zeker niet de standaard bij groene thee. Een kop bevat gemiddeld tussen de 25 en 50 milligram cafeïne (ter vergelijking: een gemiddelde kop koffie bevat zo’n 100 milligram cafeïne). Er zijn overigens wel degelijk cafeïnevrije varianten verkrijgbaar, dus kijk goed op de verpakking in de winkel.

Dat groene thee een gezond drankje is, is zeker waar: het kan weinig kwaad. Maar alle gezondheidsclaims die worden gedaan, kan een kopje green tea helaas dus niet allemaal waarmaken. 

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Toch genieten op een tuinfeestje? Kies dan voor een G&T. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen uit hooikoorts meer last van de symptomen hebben als ze wijn of bier drinken. Bijna driekwart van de ondervraagden had die symptomen niet bij het drinken van een G&T. Hier lees je waarom.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is daarom een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!