In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer van 8.3!

Uit de groep van 15 testers hebben wij 2 dames geselecteerd die werden gefotografeerd door een professionele fotograaf en gestyled door een professionele stylist.


Clarins Linda Achterberg

 

Linda Achterberg (50) was een van de geselecteerde. Zij zegt over het serum: “Mijn huid is verbeterd sinds ik het serum gebruik; hij voelt beter, ziet er frisser uit, is egaler en voelt minder trekkerig en droog. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt gladder. Het geeft een heerlijk sensatiegevoel bij het aanbrengen, het serum voelt lekker en is niet vet. Ik kreeg positieve reacties uit mijn omgeving, namelijk dat mijn huid er beter en mooier uitziet. Het serum krijgt van mij een 8.”

 

Clarins Myriam de Jong

De andere geselecteerde Myriam de Jong (59) is blij verrast met de resultaten: “Na gebruik van het serum is mijn huid steviger en minder slap en een stuk frisser. In de loop van de dag verdwijnt dat laatste effect wel weer een beetje, maar dat lijkt me logisch. De textuur van het serum is goed, want je voelt wel dat je het hebt opgebracht (het is niet meteen weg), maar het trekt wel direct goed in de huid. Er blijft een mooi laagje achter en het ruikt lekker. Tijdens de testperiode kreeg ik veel complimenten, mensen zeiden dat ik er goed uitzag, terwijl ik best moe was. Ik geef dit serum een 9!”

 

Clarins

Het Sérum Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif is een serum dat in de kern zowel actief als weldadig is, en effectiviteit en genieten combineert. Dit serum is licht van textuur, ‘opvullend’, zacht en egaliserend en heeft een frisse delicate geur. Het serum wordt onmiddellijk door de huid opgenomen, geeft een mooie zijdeglans en maakt de gezichtscontouren op een comfortabele manier strakker. Supra Sérum is het wapen geworden in de strijd tegen zwaartekracht en veroudering; efficiënt en natuurlijk! Het helpt pigmentvlekken verminderen en gezichtscontouren verstevigen.

Andere reacties van de lezeressen:

  • Martha (45) geeft een 8. “Mijn huid oogt niet alleen steviger, maar ook egaler en rustiger. Ook mijn kaaklijn is iets strakker. Zelfs mijn gevoelige huid verdraagt het serum goed. Tijdens het testen, kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik er uitgerust en goed uitzag. Het doet echt iets."
  • Janice (43) geeft een 10. “Omdat het doet wat ’t belooft! Je ziet de pigmentvlekken wat minder en mijn huid oogt egaler.”
  • Wianne (59) geeft een 8.5. “Mijn huid voelt beter en is steviger, minder slap sinds ik het serum gebruik.”
  • Sandra (51) geeft een 8. "Ik had een onrustige, vermoeide huid. Sinds ik het serum gebruik is mijn huid rustiger geworden en oogt minder vermoeid. Het serum voelt zacht aan en smeert lekker uit.”
  • Janny (67) geeft een 9. “Ik heb minder diepe groeven langs mijn mond, mijn huid is minder slap en mooi egaal. Het serum smeert heerlijk, het is echt een superproduct!”.

 

Beauty-experts zijn het er unaniem over eens: make-up is de nieuwe huidverzorging. Een typisch gevalletje van twee vliegen in één klap. Deze producten zijn de voorlopers van de trend.

Toen rond 1930 voor het eerst Technicolor-kleurenbeeld voor de filmindustrie werd geïntroduceerd – en de actrices uit het zwart-wit tijdperk ineens geconfronteerd werden met zichtbare poriën en een onregelmatige teint - haakte de Poolse visagist Max Factor daar slim op in door de, later zo befaamde, Color Harmony-poeders en Pancake-foundations te ontwikkelen.

Mobiele tijdperk met filters

Een soortgelijke ontwikkeling, geïnspireerd op nieuwe technologieën, zien we nu ook in het selfietijdperk: het (alles) vervagende filtereffect van onze mobiele telefoon wordt vertaald naar vernuftige finishes in huidmake-up, zoals primers, poeders en foundations.

Ideaal voor veertigers die nu eenmaal niet meer het huidbeeld van een twintiger hebben. Hoewel Nederlandse vrouwen, vergeleken met Franse of Italiaanse vrouwen, nog steeds geen grootverbruikers van huidmake-up blijken, is het echt eens tijd de nieuwe texturen een kans te geven.

Deze merken zijn de voorlopers

‘Make-up is the next skincare,’ aldus de beautyexperts. Zeker de rijkere anti-aging foundations van de luxere merken (Chanel, Sisley, Sensai, Shiseido, Clarins) zijn inmiddels zo compleet, dat je zelfs een dagcrème achterwege zou kunnen laten.

Dun laagje primer met filtereffect eronder – extra verhelderend, matterend, anti-roodheid of stralend makend – en je teint oogt in enkele minuten een stuk frisser en rustiger, zo niet enkele jaren jonger.

Tip: de beste filterprimers om een veertigplus-huid op te frissen, vind je onder andere bij Charlotte Tilbury, Shiseido, YSL Beauté, BECCA, Benefit en Urban Decay.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Cellulite is erg vervelend en het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Misschien heb je al cellulite crèmes, lotions, wraps, bindweefselmassages, lasers, coolsculpting, cryolipolyse of zelfs liposuctie geprobeerd. Maar welke cellulite behandeling geeft het gewenste resultaat?

Deze producten en methodes kunnen je helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering, maar de cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet.

Oorzaak cellulite

Zolang de onderliggende oorzaak van cellulite niet wordt aangepakt zal de cellulite op billen of (boven)benen niet verminderen. Cellulite is zo’n veelvoorkomend probleem dat je bijna van geluk mag spreken als je er niet te mee te maken hebt.

We weten allemaal wel hoe een sinaasappelhuid eruit ziet maar hoe we ervan afkomen is een ander verhaal. Cellulite zelf is de onregelmatige structuur van het vetweefsel. Als je nog geen putjes hebt kun je door veel bewegen, masseren en smeren de putjes voorkomen.

Maar zodra je onregelmatigheden ziet, kun je boenen en sporten wat je wilt, maar dan lijkt echt niets meer te helpen.

Je moet het je zo voorstellen, door vetophopingen worden de bindweefselstrengen die aan de huid vast zitten naar beneden getrokken, waardoor er een kuiltje ontstaat. Het enige wat dan nog helpt, is die strengetjes doorsnijden waardoor de huid als het ware weer terug ‘plopt’.

Effectieve methode

De Cellfina-behandeling is helemaal op dat idee van het doorsnijden van de bindweefselstrengetjes gebaseerd. Artsen vinden een Cellfina-behandeling dan ook de enige effectieve methode.

Een vacuüm-handstuk trekt de huid strak en vervolgens worden de te strakke bindweefselstrengen, denk aan elastiekjes, met een klein mesje doorgesneden. De huid veert weer netjes terug en voilà: de putjes zijn verdwenen en het resultaat is gladde billen en benen.

Susan Hoffman (49) is nu vier weken geleden behandeld. Het echte resultaat ziet ze ongeveer drie maanden na de behandeling, als de zwelling en de blauwe plekken weg zijn, maar ze vindt het verschil na een maand al opmerkelijk:

"Ik sta er gewoon versteld van, echt waar. Mijn billen en benen zijn nu al heel mooi strak en glad. Ik kan me haast niet voorstellen dat het nog beter wordt. De eerste week was het behandelde gebied flink blauw en kon ik moeilijk zitten, maar daarna voelde ik er niks meer van."

Behandeling

De behandeling neemt ongeveer een uur in beslag afhankelijk van het aantal putjes en vindt plaats onder plaatselijke verdoving door een goed getrainde arts.

Meer informatie over Cellfina® en adressen van klinieken vind je hier: www.cellfina.nl

De prijs van een behandeling is afhankelijk van het aantal putjes en het te behandelen gebied (richtprijs vanaf € 2.500,-).

Facebook: CellfinaNL

Instagram: Cellfina_nl

Beeld: Cellfina en Pinterest