In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer van 8.3!

More content below the advertising

Uit de groep van 15 testers hebben wij 2 dames geselecteerd die werden gefotografeerd door een professionele fotograaf en gestyled door een professionele stylist.


Clarins Linda Achterberg

 

Linda Achterberg (50) was een van de geselecteerde. Zij zegt over het serum: “Mijn huid is verbeterd sinds ik het serum gebruik; hij voelt beter, ziet er frisser uit, is egaler en voelt minder trekkerig en droog. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt gladder. Het geeft een heerlijk sensatiegevoel bij het aanbrengen, het serum voelt lekker en is niet vet. Ik kreeg positieve reacties uit mijn omgeving, namelijk dat mijn huid er beter en mooier uitziet. Het serum krijgt van mij een 8.”

 

Clarins Myriam de Jong

De andere geselecteerde Myriam de Jong (59) is blij verrast met de resultaten: “Na gebruik van het serum is mijn huid steviger en minder slap en een stuk frisser. In de loop van de dag verdwijnt dat laatste effect wel weer een beetje, maar dat lijkt me logisch. De textuur van het serum is goed, want je voelt wel dat je het hebt opgebracht (het is niet meteen weg), maar het trekt wel direct goed in de huid. Er blijft een mooi laagje achter en het ruikt lekker. Tijdens de testperiode kreeg ik veel complimenten, mensen zeiden dat ik er goed uitzag, terwijl ik best moe was. Ik geef dit serum een 9!”

 

Clarins

Het Sérum Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif is een serum dat in de kern zowel actief als weldadig is, en effectiviteit en genieten combineert. Dit serum is licht van textuur, ‘opvullend’, zacht en egaliserend en heeft een frisse delicate geur. Het serum wordt onmiddellijk door de huid opgenomen, geeft een mooie zijdeglans en maakt de gezichtscontouren op een comfortabele manier strakker. Supra Sérum is het wapen geworden in de strijd tegen zwaartekracht en veroudering; efficiënt en natuurlijk! Het helpt pigmentvlekken verminderen en gezichtscontouren verstevigen.

Andere reacties van de lezeressen:

  • Martha (45) geeft een 8. “Mijn huid oogt niet alleen steviger, maar ook egaler en rustiger. Ook mijn kaaklijn is iets strakker. Zelfs mijn gevoelige huid verdraagt het serum goed. Tijdens het testen, kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik er uitgerust en goed uitzag. Het doet echt iets."
  • Janice (43) geeft een 10. “Omdat het doet wat ’t belooft! Je ziet de pigmentvlekken wat minder en mijn huid oogt egaler.”
  • Wianne (59) geeft een 8.5. “Mijn huid voelt beter en is steviger, minder slap sinds ik het serum gebruik.”
  • Sandra (51) geeft een 8. "Ik had een onrustige, vermoeide huid. Sinds ik het serum gebruik is mijn huid rustiger geworden en oogt minder vermoeid. Het serum voelt zacht aan en smeert lekker uit.”
  • Janny (67) geeft een 9. “Ik heb minder diepe groeven langs mijn mond, mijn huid is minder slap en mooi egaal. Het serum smeert heerlijk, het is echt een superproduct!”.

 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in