In augustus plaatsen wij een exclusieve oproep op onze website voor nouveau lezers om een nieuw product te testen van Clarins, Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif. Uit alle reacties selecteerde wij 15 lezers die het product voor ons getest hebben. Zij gaven het product een gemiddeld cijfer van 8.3!

Uit de groep van 15 testers hebben wij 2 dames geselecteerd die werden gefotografeerd door een professionele fotograaf en gestyled door een professionele stylist.


Clarins Linda Achterberg
Clarins Linda Achterberg

 

Linda Achterberg (50) was een van de geselecteerde. Zij zegt over het serum: “Mijn huid is verbeterd sinds ik het serum gebruik; hij voelt beter, ziet er frisser uit, is egaler en voelt minder trekkerig en droog. Mijn huid is minder geïrriteerd en voelt gladder. Het geeft een heerlijk sensatiegevoel bij het aanbrengen, het serum voelt lekker en is niet vet. Ik kreeg positieve reacties uit mijn omgeving, namelijk dat mijn huid er beter en mooier uitziet. Het serum krijgt van mij een 8.”

 

Clarins Myriam de Jong
Clarins Myriam de Jong

De andere geselecteerde Myriam de Jong (59) is blij verrast met de resultaten: “Na gebruik van het serum is mijn huid steviger en minder slap en een stuk frisser. In de loop van de dag verdwijnt dat laatste effect wel weer een beetje, maar dat lijkt me logisch. De textuur van het serum is goed, want je voelt wel dat je het hebt opgebracht (het is niet meteen weg), maar het trekt wel direct goed in de huid. Er blijft een mooi laagje achter en het ruikt lekker. Tijdens de testperiode kreeg ik veel complimenten, mensen zeiden dat ik er goed uitzag, terwijl ik best moe was. Ik geef dit serum een 9!”

 

Clarins
Clarins

Het Sérum Supra Sérum Lift-Remodelant Multi-Intensif is een serum dat in de kern zowel actief als weldadig is, en effectiviteit en genieten combineert. Dit serum is licht van textuur, ‘opvullend’, zacht en egaliserend en heeft een frisse delicate geur. Het serum wordt onmiddellijk door de huid opgenomen, geeft een mooie zijdeglans en maakt de gezichtscontouren op een comfortabele manier strakker. Supra Sérum is het wapen geworden in de strijd tegen zwaartekracht en veroudering; efficiënt en natuurlijk! Het helpt pigmentvlekken verminderen en gezichtscontouren verstevigen.

Andere reacties van de lezeressen:

  • Martha (45) geeft een 8. “Mijn huid oogt niet alleen steviger, maar ook egaler en rustiger. Ook mijn kaaklijn is iets strakker. Zelfs mijn gevoelige huid verdraagt het serum goed. Tijdens het testen, kreeg ik vanuit mijn omgeving te horen dat ik er uitgerust en goed uitzag. Het doet echt iets."
  • Janice (43) geeft een 10. “Omdat het doet wat ’t belooft! Je ziet de pigmentvlekken wat minder en mijn huid oogt egaler.”
  • Wianne (59) geeft een 8.5. “Mijn huid voelt beter en is steviger, minder slap sinds ik het serum gebruik.”
  • Sandra (51) geeft een 8. "Ik had een onrustige, vermoeide huid. Sinds ik het serum gebruik is mijn huid rustiger geworden en oogt minder vermoeid. Het serum voelt zacht aan en smeert lekker uit.”
  • Janny (67) geeft een 9. “Ik heb minder diepe groeven langs mijn mond, mijn huid is minder slap en mooi egaal. Het serum smeert heerlijk, het is echt een superproduct!”.

 

Voor mooie benen moet je ze door de blikken van mannen laten masseren, aldus Marlene Dietrich. Maar ze zelf wat aandacht geven, werkt ook. Dus als het weer is om te flaneren met je prachtige benen, kijk dan eerst hier even.

Na een lange winter ingepakt te hebben gezeten, gaan we nu onze benen weer laten zien. Zijn ze glad geschoren, goed gescrubd en mooi zongebruind?

Volg deze tips en je zomer begint nu al een beetje(zeker met de temperaturen van dit weekend).

Scrubben

Scrub de benen minstens eenmaal per week van top tot teen. Zo poets je het laagje opgehoopte, dode huidcellen richting doucheput en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Exfoliëren maakt de huid zachter, gladder en bevordert het effect van bodyproducten. Een mix van geurende oliën en zoutkristallen is The Body Shop Secrets of the World Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil. 

        Lees ook: Handig: 7 x zo geniet je langer van gladde benen

Ontharen

Hoe je de benen ook onthaart: maak ze gerust van hiel tot heup haarvrij. Het is een fabeltje dat je de haartjes op de dijbenen niet zou mogen verwijderen omdat ze dan sterker terug groeien.

Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoals een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter. Als je om de drie dagen scheert, voorkom je stoppels. 

Masseren met bodycrème

Trakteer je benen elke dag van hiel tot heup op een rijke bodycrème of voedende olie. Zo’n massage hoeft maar vijf minuten te duren: strijk met vlakke handen in drukkende, opwaartse bewegingen om meteen de bloedcirculatie te stimuleren. 

Alternatief

Alleen de suggestie geven van blote benen kan ook: Wolford heeft de dunste nude zomerpanty Naked 8 denier (in 6 tinten, ook stay-ups, € 18,- via www.wolfordshop-nl).

Wie slecht geslapen heeft, grijpt de volgende ochtend al snel naar een grote pot koffie. Ok, dat helpt een beetje. Maar wist je dat er ook een ander heerlijk bruin goedje heel goed is tegen slaaptekort?

Tromgeroffel...chocolade. Volgens een nieuwe studie gepubliceerd bij Frontiers in Nutrition zouden de flavanoïden (antioxidanten) in een reep chocola dat vermoeide gevoel als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Pure chocola
De cacao zou bovendien een positief effect op de hersen hebben: je geheugen wordt beter en je kunt beter nadenken. Dat bleek bij de proefpersonen die meededen aan het 'choco' onderzoek.

Overigens is een stukje (of meerdere stukjes) van een reep pure chocolade het beste. Die is het meest rijk aan flavanoïden. Meer fan van melk, ook geen probleem.