Een perfecte huid: we willen het allemaal, maar verstopte poriën, een vette huid en (gaan ze dan nooit weg?) 'jeugdpuistjes' zijn soms een flinke kink in de kabel. De oplossing? Grijp naar je telefoon.

Samsung beweert namelijk het antwoord te hebben en lanceert dit jaar twee nieuwe uitvindingen, beide gericht op huidverzorging.

Lumini
Dit kleine ‘cameraatje’ spoort de onzuiverheden in je gezicht op. De Lumini checkt alles: van sproetjes tot poriën en alles daartussenin. De verzamelde huiddata wordt dan naar een app op je telefoon verstuurd met een advies wat je zou kunnen gebruiken tegen de probleemgebieden.

S-Skin
Het andere huidproduct van Samsung is een LED-apparaat dat door straling oneffenheden weet te vervagen. Net zoals Lumini werkt S-Skin met een app op je telefoon. Na een paar vragen te hebben beantwoord, krijg je een aanbeveling voor specifieke gezicht- en ooglapjes. Deze zouden minuscule naaldjes in je gezicht duwen (!), wat weer goed zou werken tegen huidveroudering. Bekijk hieronder hoe deze innovatie te werk gaat.

P.S. Wist je dat Nouveau sinds kort ook op Instagram te vinden is? Hier kun je een kijkje backstage nemen en je laten inspireren!