Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

NOUVEAU AANBIEDING: SPAHUYS OSS

Spahuys Oss: Onthaasten en uitrusten Bij het Spahuys in Oss wordt u als een vip in de watten gelegd. Er is keus uit verschillende verwenbehandelingen, maar de specialiteit van dit Brabantse wellness center is het persoonlijke badritueel in de unieke hamam. Wie wil nagenieten na deze verwennerij, ...

NOUVEAU AANBIEDING: SPAHUYS OSS
Spahuys

Spahuys Oss: Onthaasten en uitrusten

Bij het Spahuys in Oss wordt u als een vip in de watten gelegd. Er is keus uit verschillende verwenbehandelingen, maar de specialiteit van dit Brabantse wellness center is het persoonlijke badritueel in de unieke hamam. Wie wil nagenieten na deze verwennerij, boekt een overnachting bij het naastgelegen hotel De Weverij.

Arrangement

Ontvangst met koffie of thee, gebruik van badjas en handdoeken, huidanalyse door expert, Lushly-voetenbad. hamambehandeling van 60 min., bestaande uit een body scrub, ontspannende zeepmassage en een haarwasceremonie. Daarnaast krijgt u een firming solution vitamin-pakking, een verstevigende bodypakking die de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid verbetert, en een face treatment: volledige oppervlakte- en dieptereiniging van de huid, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders, vitaliserend masker, hoofdhuidmassage, armmassage en voetmassage. Als afsluiting volgt een dag- of nachtverzorging, afgestemd op uw huidconditie. Badkleding is toegestaan, maar niet verplicht.
Prijs €99,- p.p. (i.p.v. €159,-).

Reserveren

Tel. nr.: 0412 - 63 38 25 of via info@spahuys.nl

Website

Het Spahuys