Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kort haar? Christine vond het heel eng, maar kijk: wat is ze nu mooi!

Het blijft soms spannend, een schaar in je haar - helemaal als de kapper niet van plan is je lokken slechts 'bij te punten'. Christine kreeg een totaal nieuwe look. "Ik voel me energiek en sprankelend!" Christine (57) is een paar weken in Nederland en valt direct met haar neus in de boter: ze kri...

Kort haar? Christine vond het heel eng, maar kijk: wat is ze nu mooi!

Het blijft soms spannend, een schaar in je haar - helemaal als de kapper niet van plan is je lokken slechts 'bij te punten'. Christine kreeg een totaal nieuwe look. "Ik voel me energiek en sprankelend!"

Christine (57) is een paar weken in Nederland en valt direct met haar neus in de boter: ze krijgt tijdens haar vakantie een geweldige metamorfose. En niet alleen qua kapsel gaat het roer om, ook haar kleding ondergaat een rigoureuze verandering. Wat een plaatje. 

Bekijk ook: Deze nieuwe haartrend verlost je van dode punten, maar je haar blijft op lengte

Herkent hij haar nog wel?
Voor de baan van haar man woont Christine in Australië. Haar man is niet meegekomen naar Nederland, maar down under gebleven. Voor wie denkt dat hij zijn vrouw niet meer zal herkennen: meteen na de shoot stuurde Christine hem een paar foto's en hij kan niet wachten om haar in real life te zien. Dat geloven wij meteen, want wów, wat een metamorfose.

Bron beeld: iStockphoto