‘A woman’s parfume tells more about her than her handwriting,’ zei Christian Dior ooit. Maar een parfum vinden dat perfect bij jou past, is nog niet zo gemakkelijk. Een geur ruikt immers bij iedereen anders. Geen zin in uren uitproberen bij de parfumerie? Dan hebben wij hier de oplossing voor jou.

 

Ga naar: nose.fr/en

 

Wat moet je doen?
Hoe gaat het in zijn werk? Je vult een formulier in en geeft aan welke geuren je hebt gedragen. Je kunt er maximaal drie invullen, dus kies voor je favorieten. Binnen enkele seconden komt er een schema tevoorschijn met de overeenkomende ingrediënten van jouw lievelingsgeuren en een overzicht van de geuren die niets voor jou zijn. Handig om mee te nemen als je een nieuwe geur gaat kopen.

De feestdagen komen eraan...
Maar je krijgt ook een persoonlijke top 5 met parfum-aanraders. Een verrassende selectie met zeker niet altijd voor de hand liggende geuren.  Je kunt op de site een proefmonster aanvragen of de geur kopen. Met de feestdagen voor de deur heeft Nose nog een pluspunt: de site tipt een rijtje home fragrances. Heerlijk geurende kaarsen en andere producten met jouw favoriete odeur.

Tekstbron: Skins, Nose. Fotobron: Youtube.