Het nieuwe Nederlandse merk FRIDAY lanceert het Mascara Abonnement. Elke keer jouw mascara met het door jou zelf gekozen, persoonlijke borsteltje in de brievenbus.

Abonnement
Friday

Het abonnement zorgt ervoor dat je nergens meer over na hoeft te denken. Je ontvangt je nieuwe mascara zo vaak jij het wilt. Dus niet meer naar de winkel hollen voor een nieuwe mascara maar gewoon in je brievenbus. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. De betaling geschiedt per keer en niet vooraf.

Een abonnement kan op ieder moment gepauzeerd worden … en je kunt altijd wisselen van mascaraformule en/of borsteltje. Met het abonnement ontvang je niet alleen je favoriete mascara en het borsteltje van jouw keuze, maar ook altijd iets extra’s; namelijk het vrijdag gevoel. FRIDAY wil graag verrassen, iedere dag mag toch als vrijdag voelen? The FRIDAY experience is een re-usable design verpakking met je mascara en een sympathiek gebaar. Of dat nu een extra cadeautje is of een recept voor een heerlijke cocktail, FRIDAY verrast !!

Mascara

Er zijn 6 verschillende soorten mascara's met 8 fantastische borsteltjes. Jouw favoriete borsteltje zit daar dus zeker bij afgestemd op jouw ogen of voor de lengte van je wimpers. Je kiest je mascara en krijgt standaard FRIDAY's favourite brush bij of kies een van de andere borstels.

Soorten mascara's

OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
I WANT MORE ... Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers
BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

Soorten borsteltjes

No 1: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen. Maximise the volume!
No 2: Dit borsteltje zorgt voor perfecte separatie van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij de spitse vorm en de flexibele haartjes.
No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en geeft een onweerstaanbare lift! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.
No 4: Een rubber borsteltje voor multi-using: Zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.
No 5: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.
No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers. Layer away!
No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers.
No 8: Ga je voor zowel krul als een natuurlijke look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag word je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

Verzending

Een mascara met een de standard favourite Brush koste €9,50 per keer. Een mascara met een door jou persoonlijk gekozen borsteltje is slechts €10,50 per verzending (incl. verzendkosten).
Er zijn 3 soorten abonnementen:
EXTREME: Maandelijks een mascara
NORMAL: Iedere twee maanden een mascara
LIGHT: Iedere 3 maanden een mascara

Recycling

Abonnees worden opgeroepen om de gebruikte, oude mascara's terug te sturen. Deze worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara.

www.FRIDAYmascara.com

Beauty-experts zijn het er unaniem over eens: make-up is de nieuwe huidverzorging. Een typisch gevalletje van twee vliegen in één klap. Deze producten zijn de voorlopers van de trend.

Toen rond 1930 voor het eerst Technicolor-kleurenbeeld voor de filmindustrie werd geïntroduceerd – en de actrices uit het zwart-wit tijdperk ineens geconfronteerd werden met zichtbare poriën en een onregelmatige teint - haakte de Poolse visagist Max Factor daar slim op in door de, later zo befaamde, Color Harmony-poeders en Pancake-foundations te ontwikkelen.

Mobiele tijdperk met filters

Een soortgelijke ontwikkeling, geïnspireerd op nieuwe technologieën, zien we nu ook in het selfietijdperk: het (alles) vervagende filtereffect van onze mobiele telefoon wordt vertaald naar vernuftige finishes in huidmake-up, zoals primers, poeders en foundations.

Ideaal voor veertigers die nu eenmaal niet meer het huidbeeld van een twintiger hebben. Hoewel Nederlandse vrouwen, vergeleken met Franse of Italiaanse vrouwen, nog steeds geen grootverbruikers van huidmake-up blijken, is het echt eens tijd de nieuwe texturen een kans te geven.

Deze merken zijn de voorlopers

‘Make-up is the next skincare,’ aldus de beautyexperts. Zeker de rijkere anti-aging foundations van de luxere merken (Chanel, Sisley, Sensai, Shiseido, Clarins) zijn inmiddels zo compleet, dat je zelfs een dagcrème achterwege zou kunnen laten.

Dun laagje primer met filtereffect eronder – extra verhelderend, matterend, anti-roodheid of stralend makend – en je teint oogt in enkele minuten een stuk frisser en rustiger, zo niet enkele jaren jonger.

Tip: de beste filterprimers om een veertigplus-huid op te frissen, vind je onder andere bij Charlotte Tilbury, Shiseido, YSL Beauté, BECCA, Benefit en Urban Decay.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Cellulite is erg vervelend en het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Misschien heb je al cellulite crèmes, lotions, wraps, bindweefselmassages, lasers, coolsculpting, cryolipolyse of zelfs liposuctie geprobeerd. Maar welke cellulite behandeling geeft het gewenste resultaat?

Deze producten en methodes kunnen je helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering, maar de cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet.

Oorzaak cellulite

Zolang de onderliggende oorzaak van cellulite niet wordt aangepakt zal de cellulite op billen of (boven)benen niet verminderen. Cellulite is zo’n veelvoorkomend probleem dat je bijna van geluk mag spreken als je er niet te mee te maken hebt.

We weten allemaal wel hoe een sinaasappelhuid eruit ziet maar hoe we ervan afkomen is een ander verhaal. Cellulite zelf is de onregelmatige structuur van het vetweefsel. Als je nog geen putjes hebt kun je door veel bewegen, masseren en smeren de putjes voorkomen.

Maar zodra je onregelmatigheden ziet, kun je boenen en sporten wat je wilt, maar dan lijkt echt niets meer te helpen.

Je moet het je zo voorstellen, door vetophopingen worden de bindweefselstrengen die aan de huid vast zitten naar beneden getrokken, waardoor er een kuiltje ontstaat. Het enige wat dan nog helpt, is die strengetjes doorsnijden waardoor de huid als het ware weer terug ‘plopt’.

Effectieve methode

De Cellfina-behandeling is helemaal op dat idee van het doorsnijden van de bindweefselstrengetjes gebaseerd. Artsen vinden een Cellfina-behandeling dan ook de enige effectieve methode.

Een vacuüm-handstuk trekt de huid strak en vervolgens worden de te strakke bindweefselstrengen, denk aan elastiekjes, met een klein mesje doorgesneden. De huid veert weer netjes terug en voilà: de putjes zijn verdwenen en het resultaat is gladde billen en benen.

Susan Hoffman (49) is nu vier weken geleden behandeld. Het echte resultaat ziet ze ongeveer drie maanden na de behandeling, als de zwelling en de blauwe plekken weg zijn, maar ze vindt het verschil na een maand al opmerkelijk:

"Ik sta er gewoon versteld van, echt waar. Mijn billen en benen zijn nu al heel mooi strak en glad. Ik kan me haast niet voorstellen dat het nog beter wordt. De eerste week was het behandelde gebied flink blauw en kon ik moeilijk zitten, maar daarna voelde ik er niks meer van."

Behandeling

De behandeling neemt ongeveer een uur in beslag afhankelijk van het aantal putjes en vindt plaats onder plaatselijke verdoving door een goed getrainde arts.

Meer informatie over Cellfina® en adressen van klinieken vind je hier: www.cellfina.nl

De prijs van een behandeling is afhankelijk van het aantal putjes en het te behandelen gebied (richtprijs vanaf € 2.500,-).

Facebook: CellfinaNL

Instagram: Cellfina_nl

Beeld: Cellfina en Pinterest