Het nieuwe Nederlandse merk FRIDAY lanceert het Mascara Abonnement. Elke keer jouw mascara met het door jou zelf gekozen, persoonlijke borsteltje in de brievenbus.

Abonnement
Friday
Friday

Het abonnement zorgt ervoor dat je nergens meer over na hoeft te denken. Je ontvangt je nieuwe mascara zo vaak jij het wilt. Dus niet meer naar de winkel hollen voor een nieuwe mascara maar gewoon in je brievenbus. Een heerlijk verwenmoment voor jezelf. De betaling geschiedt per keer en niet vooraf.

Een abonnement kan op ieder moment gepauzeerd worden … en je kunt altijd wisselen van mascaraformule en/of borsteltje. Met het abonnement ontvang je niet alleen je favoriete mascara en het borsteltje van jouw keuze, maar ook altijd iets extra’s; namelijk het vrijdag gevoel. FRIDAY wil graag verrassen, iedere dag mag toch als vrijdag voelen? The FRIDAY experience is een re-usable design verpakking met je mascara en een sympathiek gebaar. Of dat nu een extra cadeautje is of een recept voor een heerlijke cocktail, FRIDAY verrast !!

Mascara

Er zijn 6 verschillende soorten mascara's met 8 fantastische borsteltjes. Jouw favoriete borsteltje zit daar dus zeker bij afgestemd op jouw ogen of voor de lengte van je wimpers. Je kiest je mascara en krijgt standaard FRIDAY's favourite brush bij of kies een van de andere borstels.

Soorten mascara's

OOPS !! Volume: Niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume
I WANT MORE ... Extreme Volume: Mega volume waar niemand omheen kan
YOU’RE ON … Curling: Eindeloos gekrulde wimpers
LOVE ME NOW !! Define & Length: Voor grandioze blikvangers
BRING IT ON !! All-In-One: Een beetje van alles … als je niet kan kiezen
BIG SPLASH … Waterproof: Blijft zitten, ook in die Hollandse regenbui … op de fiets

Soorten borsteltjes

No 1: Een dik borsteltje met veel fijne haartjes zorgt voor mega volume. Plaats de borstel tegen de wimperrand en werk uit met zig-zag bewegingen. Maximise the volume!
No 2: Dit borsteltje zorgt voor perfecte separatie van alle wimperhaartjes en gelijkmatige verspreiding van je mascara dankzij de spitse vorm en de flexibele haartjes.
No 3: Het gebogen borsteltje slaat geen wimperhaartje over en geeft een onweerstaanbare lift! Het puntje van de borstel is perfect om accenten aan te brengen.
No 4: Een rubber borsteltje voor multi-using: Zet de bolle kant tegen je wimper aan voor volume en gebruik de platte kant for ultimate length and definition.
No 5: Innovatief borsteltje met drie bolletjes voor volume, lengte en definitie tot in de puntjes. Door de unieke vorm plakken de wimpers niet tegen elkaar aan.
No 6: Voor een intense killer look: de fijne haartjes zorgen voor volume en de stuggere haartjes voor shaping van de wimpers. Layer away!
No 7: Au naturel is prachtig. Een gelijkmatig rubberen borsteltje voor een natuurlijk resultaat. Met slechts één beweging creëer je zichtbaar langere en perfect gescheiden wimpers.
No 8: Ga je voor zowel krul als een natuurlijke look? Dan is dit jouw toverstaf. Laag voor laag word je look mooier en krachtiger door de holling in het unieke rubberen borsteltje.

Verzending

Een mascara met een de standard favourite Brush koste €9,50 per keer. Een mascara met een door jou persoonlijk gekozen borsteltje is slechts €10,50 per verzending (incl. verzendkosten).
Er zijn 3 soorten abonnementen:
EXTREME: Maandelijks een mascara
NORMAL: Iedere twee maanden een mascara
LIGHT: Iedere 3 maanden een mascara

Recycling

Abonnees worden opgeroepen om de gebruikte, oude mascara's terug te sturen. Deze worden op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Bij het terugzenden van 6 mascara’s ontvang je als beloning één gratis mascara.

www.FRIDAYmascara.com

Een gezonde drank drinken? Dan wordt (behalve water) groene thee vaak als optie genoemd. Er zouden allerlei voordelen kleven aan het drinken van de warme drank, zoals dat het drankje je kan helpen afvallen en het risico op het krijgen van ziektes verkleint. Maar hoe healthy is groene thee nu echt? We zetten vijf stellingen voor je op een rij.

Lees ook: Van deze vijf symptomen van hartinfarcten bij vrouwen moet je op de hoogte zijn

1. ‘Groene thee doet buikvet verminderen’

Helaas is dit niet het geval. Wanneer je je voorneemt gezonder te gaan eten en drinken, en je je vol op groene thee stort, kun je zeker wat extra vet kwijtraken.

Dit vet is inderdaad vaak buikvet, maar dit zou ook minder worden wanneer je een ander ‘gezonder’ drankje kiest. En goed om bij stil te staan: veel kant-en-klare groene thee-producten bevatten veel suikers. Deze klinken dus gezonder dan ze zijn.

2. ‘Groene thee kan je helpen met afvallen’

Als je doorgaans veel frisdrank, sapjes en gezoete koffie en/of thee drinkt en dan overstapt op het drinken van enkel groene thee: ja, dan ga je zeker gewicht verliezen.

Drink je al wel veel water en ongezoete dranken, dan zal het drinken van groene thee - helaas - weinig tot niets veranderen aan het getal op de weegschaal.

3. ‘Groene thee vermindert het risico op ziektes’

De anti-oxidanten in groene thee bevatten inderdaad kankerbestrijdende eigenschappen, zo is uit vele onderzoeken gebleken. Nu is het wel zo dat de meeste plantaardige voeding dergelijke eigenschappen bezit en tevens de kans op andere chronische ziektes als hartziekten en diabetes zou verkleinen.

Voldoende groenten en fruit eten, kan dan ook een soortgelijk effect hebben.

4. ‘Groene thee verlaagt je bloedsuikerspiegel’

Nogmaals: als je de ongezoete variant drinkt, is het zeker een goed drankje om je bloedsuikerspiegel mee omlaag te brengen. Hou wel scherp in de gaten dat er verder geen suikers in het groene thee-product dat je eet of drinkt, zitten.

5. ‘Groene thee is cafeïnevrij’

Dit is zeker niet de standaard bij groene thee. Een kop bevat gemiddeld tussen de 25 en 50 milligram cafeïne (ter vergelijking: een gemiddelde kop koffie bevat zo’n 100 milligram cafeïne). Er zijn overigens wel degelijk cafeïnevrije varianten verkrijgbaar, dus kijk goed op de verpakking in de winkel.

Dat groene thee een gezond drankje is, is zeker waar: het kan weinig kwaad. Maar alle gezondheidsclaims die worden gedaan, kan een kopje green tea helaas dus niet allemaal waarmaken. 

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Toch genieten op een tuinfeestje? Kies dan voor een G&T. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen uit hooikoorts meer last van de symptomen hebben als ze wijn of bier drinken. Bijna driekwart van de ondervraagden had die symptomen niet bij het drinken van een G&T. Hier lees je waarom.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is daarom een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!