Exclusieve Beauty & Golf Clinic met Maria Galland op golfbaan The Dutch -
14 oktober 2014.

Topcosmeticamerk Maria Galland en sfeervolle golflocatie The Dutch organiseren een unieke combinatie van professionele huidverzorging en golfclinic op 14 oktober. U brengt de dag door op een schitterende golfbaan, waar u natuurlijk wordt verwend met een Ladies’ Lunch.

Deze actie is gesloten!

Twee toppers op hun gebied, Maria Galland en golfbaan The Dutch, hebben middels een unieke samenwerking een heerlijke verwendag samengesteld, speciaal voor Nouveau-lezeressen. Zo krijgt u een persoonlijk huidadvies van de experts van het Parijse merk Maria Galland, dat al ruim vijftig jaar garant staat voor superieure huidverzorging. U kunt zelf het effect ervaren van de werkzame stoffen in de Maria Galland-producten tijdens een uitgebreide beauty-clinic. Het van topniveau, met eersteklas faciliteiten en service. Het is een initiatief van de golfprofessionals van Made in Scotland. Het sfeervolle clubhuis van de golfbaan is dan ook geïnspireerd op de traditionele Schotse clubhuizen en geheel in victoriaanse stijl ingericht.

Tijdens de Beauty & Golf Clinic staan er beauty-professionals en golfprofessionals voor u klaar om u de geheimen van hun vak te onthullen!

Wat biedt de Beauty & Golf Clinic?

● Vertoeven op een toplocatie.
● Kennismaken met superieure beautyproducten.
● Genieten van een Ladies’ Lunch
● Golfclinic o.l.v. professionals
● Een fraai cadeau t.w.v. € 51,-.

Programma:

10.00 uur:
Ontvangst met traktatie.

10.30 uur:
Presentatie in woord en beeld van Maria Galland producten: welke
ingrediënten bevatten ze en wat doen die voor uw huid? ● Wat kunt
u aan extra’s verwachten bij een schoonheidsspecialist? ● Hoe kunt
u thuis uw huid goed verzorgen?

11.15 uur:
Ervaar zelf het effect van Maria Galland op basis van een persoonlijk
huidadvies kunt u reinigen, peelen en maskers aanbrengen met professionele
producten.

12.30 uur:
Ladies’ Lunch: een gastronomische verrassing op The Dutch.

13.30 uur:
Golfclinic onder leiding van drie golfprofessionals.

15.00 uur:
Afsluiting met een drankje en natuurlijk een Maria Galland-goodie
bag met o.a. een originele verpakking van Masque Précieuse t.w.v.
€ 51,- en een kortingsbon t.w.v. € 25,- voor een Maria Galland-behandeling.

ZO KUNT U DEELNEMEN Wilt u het geheim van een mooie huid ontdekken tijdens dit exclusieve evenement? Schrijf u dan snel in, want het aantal plaatsen is beperkt! Stuur een e-mail met uw naam, adresgegevens en leeftijd naar: commande@maria-galland.be De kosten bedragen € 75,- per persoon. U ontvangt een e-mailbericht van ons met het verzoek om dat bedrag over te maken op onze rekening. Na ontvangst van de betaling krijgt u een definitieve bevestiging van uw deelname, inclusief het programma en een routebeschrijving.

Voor mooie benen moet je ze door de blikken van mannen laten masseren, aldus Marlene Dietrich. Maar ze zelf wat aandacht geven, werkt ook. Dus als het weer is om te flaneren met je prachtige benen, kijk dan eerst hier even.

Na een lange winter ingepakt te hebben gezeten, gaan we nu onze benen weer laten zien. Zijn ze glad geschoren, goed gescrubd en mooi zongebruind?

Volg deze tips en je zomer begint nu al een beetje(zeker met de temperaturen van dit weekend).

Scrubben

Scrub de benen minstens eenmaal per week van top tot teen. Zo poets je het laagje opgehoopte, dode huidcellen richting doucheput en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Exfoliëren maakt de huid zachter, gladder en bevordert het effect van bodyproducten. Een mix van geurende oliën en zoutkristallen is The Body Shop Secrets of the World Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil. 

        Lees ook: Handig: 7 x zo geniet je langer van gladde benen

Ontharen

Hoe je de benen ook onthaart: maak ze gerust van hiel tot heup haarvrij. Het is een fabeltje dat je de haartjes op de dijbenen niet zou mogen verwijderen omdat ze dan sterker terug groeien.

Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoals een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter. Als je om de drie dagen scheert, voorkom je stoppels. 

Masseren met bodycrème

Trakteer je benen elke dag van hiel tot heup op een rijke bodycrème of voedende olie. Zo’n massage hoeft maar vijf minuten te duren: strijk met vlakke handen in drukkende, opwaartse bewegingen om meteen de bloedcirculatie te stimuleren. 

Alternatief

Alleen de suggestie geven van blote benen kan ook: Wolford heeft de dunste nude zomerpanty Naked 8 denier (in 6 tinten, ook stay-ups, € 18,- via www.wolfordshop-nl).

Wie slecht geslapen heeft, grijpt de volgende ochtend al snel naar een grote pot koffie. Ok, dat helpt een beetje. Maar wist je dat er ook een ander heerlijk bruin goedje heel goed is tegen slaaptekort?

Tromgeroffel...chocolade. Volgens een nieuwe studie gepubliceerd bij Frontiers in Nutrition zouden de flavanoïden (antioxidanten) in een reep chocola dat vermoeide gevoel als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Pure chocola
De cacao zou bovendien een positief effect op de hersen hebben: je geheugen wordt beter en je kunt beter nadenken. Dat bleek bij de proefpersonen die meededen aan het 'choco' onderzoek.

Overigens is een stukje (of meerdere stukjes) van een reep pure chocolade het beste. Die is het meest rijk aan flavanoïden. Meer fan van melk, ook geen probleem.