Linda Evangelista (51) gebruikt nu langer dan een jaar geen botox meer. Het voormalig topmodel heeft talloze behandelingen geprobeerd (lasers, fillers, botox) en ze is niet bang om het toe te geven. “Ik probeer er niet jonger uit te zien, maar wel beter.”

Linda is niet gestopt omdat zij opeens voorstander is van het natuurlijk ouder worden, maar ze beweert dat zij iets beters heeft gevonden: Erasa XEP 30 Extreme Line Lifting and Rejuvenation Concentrate. “Als je het resultaat niet snel genoeg ziet, stoppen mensen en gaan ze verder naar de volgende crème.”

Weg pigmentvlekken
Dit is ook Evangelista's eerste product dat ze lang gebruikt. En met succes. Nadat ze het serum een maand lang elke avond had aangebracht, verdwenen haar pigmentvlekken. “Na een paar maanden realiseerde ik me dat ik niet eens meer een concealer nodig had."

Mooie mix
Het serum is een mix van neuropeptiden, die de rimpels gladstrijken en oneffenheden vervagen. Dan bevat het ook twee bewezen anti-agers, niacinamide en glabridine, die ontstekingen verminderen en de donkere vlekken doen oplichten. Erasa gelooft sterk in het product: het merk beweert dat rimpels voor 64% zullen verminderen, wanneer je het serum twee weken lang tweemaal daags aanbrengt. Dan schep je wel hoge verwachtingen, vinden wij.

Nog maar het begin
Het geconcentreerde serum is Erasa’s eerste en enige product, dat sinds vorig jaar op de markt is. Dat zal snel veranderen als het aan Evangelista - inmiddels het nieuwe gezicht van het merk - ligt: “Ik geloof dat mijn behoeftes hetzelfde zijn als bij elke vrouw. Ook al is elke huid anders, we willen er allemaal op ons mooist uitzien.”

LEES OOK: Gebruik je al (veer)tig jaar dezelfde make-up? Tijd voor een frisse wind!

Bron: Town & Country, Beeldbron: Sebastian Faena