Heb je je ooit afgevraagd hoe je jouw huid net zo kunt laten stralen als die van Kate Middleton? Haar geheim zit in een potje. En de kans is groot dat je deze weldoener voor je huid gewoon in huis hebt.

Kate’s huid lijkt altijd een gezonde glans te hebben. Haar persoonlijke beautyspecialist verklapt nu het geheim.

Koninklijke huidverzorging
Die koninklijke beautyspecialist is Deborah Mitchell, zij verzorgt Kate’s huid wanneer Kate in het openbaar moet verschijnen. Onlangs onthulde Deborah in een Britse ontbijtshow de geheimen achter de huidverzorgingsroutine van de hertogin van Cambridge. Wat blijkt: de beautyspecialist gebruikt graag zelfgemaakte smeersels voor haar maskers. Een van de belangrijkste ingrediënten: Nutella.

Lees ook: 'Je jonger eten? Het kan echt, zet dit vast op je boodschappenlijst'

Smeren met pasta
Voor een huid waarmee je op de rode loper kunt verschijnen, maakt Deborah een masker van de populaire chocoladespread, gemengd met suiker en lipbalsem. Samen vormen ze een scrub die je op je gezicht kunt aanbrengen.

Victoria en Gwyneth doen het ook
“Ik mag natuurlijk geen namen noemen, maar ik gebruik dit masker niet alleen voor mijzelf, maar ook regelmatig voor mijn klanten", vertelt Deborah.
Onder de beroemde clientèle van de beautyspecialist bevinden zich naast Kate Middleton ook Gwyneth Paltrow en Victoria Beckham.