Chanel Beauty Lounge

Unieke verwenochtend of -middag

More content below the advertising

In samenwerking met Chanel organiseert Nouveau een exclusief beautyprogramma.

Chanel en Nouveau nodigen u van harte uit voor een heerlijke ochtend of middag. In de luxe setting van het Waldorf Astoria Hotel aan de Amsterdamse Herengracht wordt u tijdens drie opeenvolgende workshops van veertig minuten in de watten gelegd met de prachtige producten van Chanel en over het 
luxemerk geïnformeerd. Er is plek voor 24 personen per sessie.

Chanel

Al sinds 1927 staat de naam Chanel voor verzorgings- en make-upcollecties waarin alle creatieve en kwaliteitswaarden van het merk samenkomen. Samen met de experts van Chanel ontdekt u welke verzorgingslijn van Chanel het beste bij u, uw behoeften en levensstijl aansluit. U krijgt ook een gezichts- en handmassage om alle weldaden te ondergaan van Sublimage, een uitzonderlijk luxe verzorging met de Vanilla Planifolia van Madagascar, een juweel van de natuur met uitzonderlijke herstellende krachten. In 1921 introduceerde Chanel haar emblematische parfum N° 5. Er zouden er nog vele volgen. Tijdens de workshops ervaart u welke van deze geuren het beste bij uw persoonlijkheid past.

Programma

Wanneer 4 en 5 maart 2016
Waar Hotel Waldorf Astoria, Herengracht 542-556, Amsterdam
Tijd Keuze uit:
• 4 maart ochtendsessie
van 9.30–13.30 uur
• 4 maart middagsessie
van 14.30–18.30 uur
• 5 maart ochtendsessie 
van 9.30-13.30 uur
• 5 maart middagsessie 
van 14.30-18.30 uur
Ontvangst met koffie en 
lekkernijen
Afsluiting met champagne 
en hapjes
Cadeau luxe miniaturen ter waarde van €100,-
Prijs €49,50 p.p.

Aanmelden

Alle sessies zitten vol.

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in