Chanel Beauty Lounge

Unieke verwenochtend of -middag

In samenwerking met Chanel organiseert Nouveau een exclusief beautyprogramma.

Chanel en Nouveau nodigen u van harte uit voor een heerlijke ochtend of middag. In de luxe setting van het Waldorf Astoria Hotel aan de Amsterdamse Herengracht wordt u tijdens drie opeenvolgende workshops van veertig minuten in de watten gelegd met de prachtige producten van Chanel en over het 
luxemerk geïnformeerd. Er is plek voor 24 personen per sessie.

Chanel
Chanel

Al sinds 1927 staat de naam Chanel voor verzorgings- en make-upcollecties waarin alle creatieve en kwaliteitswaarden van het merk samenkomen. Samen met de experts van Chanel ontdekt u welke verzorgingslijn van Chanel het beste bij u, uw behoeften en levensstijl aansluit. U krijgt ook een gezichts- en handmassage om alle weldaden te ondergaan van Sublimage, een uitzonderlijk luxe verzorging met de Vanilla Planifolia van Madagascar, een juweel van de natuur met uitzonderlijke herstellende krachten. In 1921 introduceerde Chanel haar emblematische parfum N° 5. Er zouden er nog vele volgen. Tijdens de workshops ervaart u welke van deze geuren het beste bij uw persoonlijkheid past.

Programma

Wanneer 4 en 5 maart 2016
Waar Hotel Waldorf Astoria, Herengracht 542-556, Amsterdam
Tijd Keuze uit:
• 4 maart ochtendsessie
van 9.30–13.30 uur
• 4 maart middagsessie
van 14.30–18.30 uur
• 5 maart ochtendsessie 
van 9.30-13.30 uur
• 5 maart middagsessie 
van 14.30-18.30 uur
Ontvangst met koffie en 
lekkernijen
Afsluiting met champagne 
en hapjes
Cadeau luxe miniaturen ter waarde van €100,-
Prijs €49,50 p.p.

Aanmelden

Alle sessies zitten vol.

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Wat kun je eraan doen? Nou gewoon, simpelweg een gin-tonic drinken. Dat lijkt ons geen straf! Hier lees je waarom juist die G&T je van je hooikoorts af helpt.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is dus een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic dus. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!

 

Voor mooie benen moet je ze door de blikken van mannen laten masseren, aldus Marlene Dietrich. Maar ze zelf wat aandacht geven, werkt ook. Dus als het weer is om te flaneren met je prachtige benen, kijk dan eerst hier even.

Na een lange winter ingepakt te hebben gezeten, gaan we nu onze benen weer laten zien. Zijn ze glad geschoren, goed gescrubd en mooi zongebruind?

Volg deze tips en je zomer begint nu al een beetje(zeker met de temperaturen van dit weekend).

Scrubben

Scrub de benen minstens eenmaal per week van top tot teen. Zo poets je het laagje opgehoopte, dode huidcellen richting doucheput en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Exfoliëren maakt de huid zachter, gladder en bevordert het effect van bodyproducten. Een mix van geurende oliën en zoutkristallen is The Body Shop Secrets of the World Brazilian Cupuaçu Scrub-in-Oil. 

        Lees ook: Handig: 7 x zo geniet je langer van gladde benen

Ontharen

Hoe je de benen ook onthaart: maak ze gerust van hiel tot heup haarvrij. Het is een fabeltje dat je de haartjes op de dijbenen niet zou mogen verwijderen omdat ze dan sterker terug groeien.

Maak de huid vooraf goed vochtig en gebruik altijd een scheerproduct, zoals een mousse of olie. Het geeft minder kans op irritaties en de huid voelt nog zachter. Als je om de drie dagen scheert, voorkom je stoppels. 

Masseren met bodycrème

Trakteer je benen elke dag van hiel tot heup op een rijke bodycrème of voedende olie. Zo’n massage hoeft maar vijf minuten te duren: strijk met vlakke handen in drukkende, opwaartse bewegingen om meteen de bloedcirculatie te stimuleren. 

Alternatief

Alleen de suggestie geven van blote benen kan ook: Wolford heeft de dunste nude zomerpanty Naked 8 denier (in 6 tinten, ook stay-ups, € 18,- via www.wolfordshop-nl).