Iinn

IINN Sustainable Beauty

More content below the advertising

Bij iinn sustainable beauty ervaar je hoe we jouw haar en huid op een natuurlijke wijze verzorgen. Wij zijn kapper en beautysalon in één. Hair and beauty worden met elkaar geïntegreerd.

Beleef de dynamiek van een haarkleuring tijdens je beautybehandeling. Wil je tijdens of na het knippen een manicure? Na het föhnen een make-up? Bij iinn is alles mogelijk.
Wees welkom in ons sfeervolle monumentale pand in het centrum van Amsterdam en beleef ons integrale duurzame concept: kapper, beautysalon en spa…
De positieve verandering van jouw uiterlijk staat centraal. Bij iinn nodigen we je van harte uit om deze optimale verzorging te komen ervaren.

Over Aveda

Ontdek de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten. Alle behandelingen worden uitgevoerd met de ecologische producten van Aveda. Onze relatie met Aveda begint al in 1978 wanneer wij met de traditie starten om de kennis van ayurveda (indiaanse genezingstraditie) te vergroten. Met deze kennis kunnen wij dagelijks gasten optimaal verzorgen en dat merk je. Het effect van de behandeling is niet alleen op haar en huid, maar ook op lichaam, geest en stemming.

Behandelingen

iinn between behandelingen zijn intensieve behandelingen die je huid weer in conditie brengen; tijdens de lunch, tijdens het knippen en kleuren, voor die zakelijke afspraak of je avondje uit. Laat bij je reservering weten welke iinn between je wilt boeken.

Informatie

Sustainable Beauty

Iinn

Singel 188
1016 AA Amsterdam
020-6276337
iinn@iinn.nl
www.iinn.nl

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag: 0 9 . 0 0 – 1 8 . 0 0
Dinsdag en donderdag: 0 9 . 0 0 – 2 1 . 0 0
Zaterdag: 0 9 . 0 0 – 1 7 . 3 0
Zondag: 1 2 . 0 0 – 1 7 . 0 0

 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in