Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Zó fleurt Cardi B Paris Fashion Week op

We zijn vooral onder de indruk van haar gouden hoed!  Tijdens Paris Fashion Week is er altijd wel een celeb die alles op de catwalk een dooie boel kan laten lijken. Normaal gesproken kun je op Céline Dion rekenen voor deze sideshow, maar die is er deze editie niet bij. Zodat zangeres, rapper en p...

Zó fleurt Cardi B Paris Fashion Week op

We zijn vooral onder de indruk van haar gouden hoed! 

Tijdens Paris Fashion Week is er altijd wel een celeb die alles op de catwalk een dooie boel kan laten lijken.

Normaal gesproken kun je op Céline Dion rekenen voor deze sideshow, maar die is er deze editie niet bij. Zodat zangeres, rapper en paradijsvogel Cardi B haar kans pakt.

We zagen haar al in iets wat in eerste instantie een regenkapje van bubbeltjesplastic leek…

…maar in werkelijkheid een voile met kristallen was. Al zullen het eerder diamantjes zijn geweest, Cardi kennende. Nice.

Op regenachtige dagen verlangen we allemaal wel eens naar een handsfree paraplu, toch?

Lila is een trendkleur dit najaar en Cardi neemt trends zeer serieus. En ja, dit is een onesie.

Uit de Mad Max collectie van Balenciaga: een stekelige jas die personal space creëren net wat makkelijker maakt…

…en een montuur waar je niet goed door kunt kijken. But it's fashion!

Wederom Balenciaga: een hybride tussen een hoed, een bril en een extreem onpraktische valhelm. Cardi ging ermee shoppen bij Chanel waar niemand een spier vertrok, professionals als ze daar zijn.

Voor een feestje van Thierry Mugler werd het een leren korset op een transparante rok die wel iets weghad van een enorm wijde pantykous.

En dit was tot nu toe het spektakelstuk, maar Paris Fashion Week is nog niet voorbij, dus wie weet waar Cardi nog meer mee komt.

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in