Je moet wel even geduld hebben, er zijn nog 1000 vrouwen voor je.

Hoe chique sneakers ook ingeburgerd zijn geraakt, er gaat niets boven een hakje om net even wat mooier te lopen, je benen te verlengen, je vrouwelijk te voelen en je outfit te perfectioneren. Probleem met schoenen met een hak is dat ze meestal niet aanvoelen als een stel van die lekkere athletics.

Article continues after the ad

Enter de suède pumps van Margaux NY. Ze heten simpelweg The Heel, hebben een stevige hak die toch niet log oogt en zijn in het voetbed voorzien van een 5 mm dikke schuimlaag die heerlijk dempt. Sinds The Heel is geïntroduceerd is er een wachtlijst van gemiddeld 1000 vrouwen, maar Margaux is die in hoog tempo aan het wegwerken.

Het helpt dat de schoenen tegenwoordig niet alleen in camel, maar ook in staalgrijs, roze, donkerblauw en luipaardprint verkrijgbaar zijn. Bonuspunten voor drie verschillende wijdtes voor optimaal comfort. Ze kosten 245 dollar en Margaux shipt op Nederland.  

Foto's (c) Margaux NY

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in