Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Yay! Jil Sanders +J collectie maakt een comeback

Betaalbaar luxe design dankzij Uniqlo samenwerking. Designer Jil Sander, ook bekend als Ms Minimalisme, herstart haar samenwerking met Uniqlo, ook bekend als +J. In 2011 kwam er een einde aan deze fijne collecties, maar dit najaar maakt +J een comeback voor pandemieprinsessen die toe zijn aan ess...

Yay! Jil Sanders +J collectie maakt een comeback

Betaalbaar luxe design dankzij Uniqlo samenwerking.

Designer Jil Sander, ook bekend als Ms Minimalisme, herstart haar samenwerking met Uniqlo, ook bekend als +J. In 2011 kwam er een einde aan deze fijne collecties, maar dit najaar maakt +J een comeback voor pandemieprinsessen die toe zijn aan essentiële, elegante en betaalbare kwaliteitskleding.  

Details zijn schaars en beelden zijn er nog niet, maar afgaand op de collecties die ze samen maakten tussen 2009 en 2011 kunt je prachtige outerwear verwachten (peacoats, trenches) en mooie blazers die er verraderlijk simpel uit zien, maar prachtig zitten.

Jil Sander ken je verder natuurlijk van haar eenvoudige, chique zwarte broeken, witte blouses en elegante knitwear.  Zodra er meer bekend is, lees je het op Nouveau!

Foto's (c) ANP, +J

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in