Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win een prachtig designer-mondkapje!

Als je er dan tóch een op moet, kies een mooie 😷 ! Mondkapjes heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. En hoewel het natuurlijk in eerste instantie dient als bescherming, is er geen reden dat het niet ook een mooie kan zijn. © Keith Haring Foundation. www.haring.com. Licensed by Artestar, Ne...

Win een prachtig designer-mondkapje!

Als je er dan tóch een op moet, kies een mooie ? !

Mondkapjes heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. En hoewel het natuurlijk in eerste instantie dient als bescherming, is er geen reden dat het niet ook een mooie kan zijn.

© Keith Haring Foundation. www.haring.com. Licensed by Artestar, New York.

Vistaprint heeft een kunstenaarscollectie met mondkapjes, versierd met ontwerpen van onder andere Just Don, Awake NY, Sophia Chang, Lisa Perry en Keith Haring.

"We zijn we heel blij dat we met deze geweldige kunstenaars mogen samenwerken aan deze nieuwste collectie mondkapjes," zegt Ricky Engelberg, CMO van Vistaprint.

"Mondkapjes hebben een politieke toon gekregen, terwijl ze eigenlijk een manier zijn om steun voor je medemens uit te dragen. Je familie. Je vrienden. We doen dit allemaal samen. Deze geweldige kunstenaarsontwerpen geven mensen de kans zichzelf te uiten met hun mondkapjes, zoals ze dat al dagelijks doen met hun kleding en schoenen."

De ontwerpen in deze capsulecollectie geven de kenmerkende stijl weer van elke kunstenaar die eraan heeft meegewerkt. Zoals alle mondkapjes van Vistaprint met geïntegreerd filter, kunnen de mondkapjes uit deze collectie gewassen en hergebruikt worden.

Ze zijn voorzien van verstelbare oorlussen en een geïntegreerd filter dat steeds opnieuw gebruikt kan worden. Je bestelt ze via Vistaprint, dat naast de kunstenaarscollectie nog veel meer mooie mondkapjes biedt, onder andere voor de feestdagen.

Doe mee & win!

Nouveau mag vier mondkapjes voor volwassenen, elk ter waarde van 20 euro, weggeven. Vul het formulier hieronder is, wie weet loop jij er dan straks wel met een statement-kapje bij! Deze actie is gesloten!