Lekker lopen op kick-ass kleuren! 

Frisse lucht, even eruit, lekker wandelen - het is de perfecte remedie om een lockdown-dag mee stuk te slaan. Een stukje lopen wordt nóg leuker op een stel vrolijk gekleurde schoenen met een speciaal voetbed dat ervoor zorgt dat het voelt alsof je op wolkjes wandelt.

Dus, des te meer reden om mee te doen aan deze winactie, waarmee je een paar van deze Uno Neon Lights sneakers kunt winnen. Lekker om mee te wandelen of een eindje op te gaan hardlopen. Daar knap je meteen van op en van de kleur krijg je ook meteen meer energie. 

De schoenen zijn gemaakt van synthetisch materiaal en hebben een Air-cooled Memory Foam binnenzool. Deze binnenzool past zich aan de voet aan, absorbeert schokken en werkt ventilerend. De Uno Neon Lights van Skechers hebben een tussenzool met zichtbaar Skech-Air schokabsorberend hielkussen. De rubberen buitenzool is flexibel en biedt veel grip tijdens het lopen, dus je kunt er echt op vooruit: alsof je op wolkjes loopt. Ze zijn verkrijgbaar in maten 36-41.

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 paar Uno Neon Lights sneakers ter waarde van € 74,95 per paar weggeven. Vul het formulier in en vergeet niet je schoenmaat te vermelden, wie weet loop jij dan straks wel op deze vrolijke sneakers langs de krokussen en narcissen! Deze winactie is gesloten!