Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win deze prachtige jas van Ines de la Fressange!

Effortless chic in samenwerking met Uniqlo – zó mooi. Zoals je al las op Nouveau heeft Frans stijlicoon Ines de la Fressange een prachtige najaarscollectie ontworpen in samenwerking met Uniqlo. Een vleugje vrijheidslievende seventies, maar dan helemaal van nu en bovendien: helemaal à la Ines.  He...

Win deze prachtige jas van Ines de la Fressange!

Effortless chic in samenwerking met Uniqlo – zó mooi.

Zoals je al las op Nouveau heeft Frans stijlicoon Ines de la Fressange een prachtige najaarscollectie ontworpen in samenwerking met Uniqlo. Een vleugje vrijheidslievende seventies, maar dan helemaal van nu en bovendien: helemaal à la Ines. 

Het betreft mooie klassiekers die onderling goed te combineren zijn tot het je ne sais quoi waar de Française om bekend staat. "Het is een complete signature wardrobe," zegt Ines. "Eindeloos mee te kunnen mixen en matchen."

Doe mee & win!

Uit de nieuwe de Ines de la Fressange x Uniqlo collectie mag Nouveau deze schitterende jas in een woolblend, verkrijgbaar in de maten XS - XL, ter waarde van € 129,95 weggeven. Vul het formulier in en vergeet niet je maat door te geven, wie weet loop jij er dan dit najaar wel net zo mooi bij als Ines! Deze winactie is gesloten!