Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wil je hebben: de zijden pyjama van SATC's Charlotte is in de SALE

Slapen à la Sex and the City. We hebben de serie in Nederland nog niet eens mogen bewonderen, maar we zijn evengoed al compleet obsessed met alle looks die we voorbij zien komen uit And Just Like That, de nieuwe reeks in de Sex and the City-serie. Dat geldt ook voor deze crêpe-pyjama die Charlott...

Wil je hebben: de zijden pyjama van SATC's Charlotte is in de SALE

Slapen à la Sex and the City.

We hebben de serie in Nederland nog niet eens mogen bewonderen, maar we zijn evengoed al compleet obsessed met alle looks die we voorbij zien komen uit And Just Like That, de nieuwe reeks in de Sex and the City-serie.

Dat geldt ook voor deze crêpe-pyjama die Charlotte in de serie draagt, van het Amerikaanse label Sleeper. Die nu lekker in de sale is bij Net-A-Porter, doe er je voordeel mee.

Helaas is het leuke printje van Char niet meer te krijgen, maar dit oranje nummertje nog wel. 

En slaap je liever in een kort broekje, dan kun je voor deze groene versie gaan, ook lekker afgeprijsd.

Zijn dat allebei je kleuren niet en ben je niet bereid zo diep in de buidel te tasten, dan shop je iets heel vergelijkbaars ook gewoon bij bijvoorbeeld H&M. Deze set in chic duifblauw kost je drie tientjes en is ook helemaal Charlotte-proof.

Of je betaalt het volle pond voor de échte Charlotte-editie, compleet met veren. 

Sweet, fashionable dreams!

Beeld: HBO Max/Sleepers

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in