Hoofdredacteur Claudia laat het zien bij Koffietijd.

Nouveau is overal, ook op tv. Regelmatig schuift Nouveau's hoofdredacteur Claudia aan bij Koffietijd om een ageless licht te laten schijnen over mode.

Article continues after the ad

En dan vooral: van welke trends knapt elke 45-plusser op? Niet alles is immers zo maar van de catwalk naar de huiskamer te vertalen.

Wat is de mode van nu?

Claudia vertelt er morgen, woensdag 8 september, om 10 uur alles over bij Quinty en Pernille.

Een tipje van de sluier:

1. PRINTS. maakt elke vrouw leuk en bijzonder. En het fijne is, je kunt het door elkaar heen dragen. Kijk maar naar het 100-jarige stijlicoon Iris Apfel. Dit seizoen zitten we nog steeds op bloemenprints, maar dan wat kleiner en wat donkerder.

2. KLEUR. Rainbow's End wordt het ook wel genoemd, vooral steenrood, paars, lila, blauwtinten. Kleur haalt je eigen teint op.

3. BREISELS. Comfortabele kleding, overgehouden aan de thuiswerk corona-periode. Zit prettig als je thuis bent en krijgt een sexy accent als je naar buiten gaat doordat het zo soepel om je lichaam valt en rondingen accentueert.

Claudia Straatmans, hoofdredacteur Nouveau (rechts) en journalist Elleke van Duin (links).

Meer weten? En benieuwd waar deze jurk - op de Humanoid show in Kröller-Müller - van is? Kijk dan vooral Koffietijd.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in