Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Wat nou, rokjesdag? Het is weer voor een leuke jurk!

Dit is het model waarin je trendy de lente viert. Elk zichzelf respecterend label heeft momenteel een klassieke jurk in de collectie. Niet te strak, dus vergevingsgezind voor wie beschikt over heupen. Altijd met een (pof)mouwtje. Uitgerust met een print. En tot over de knie. Je draagt 'm op chic ...

Wat nou, rokjesdag? Het is weer voor een leuke jurk!

Dit is het model waarin je trendy de lente viert.

Elk zichzelf respecterend label heeft momenteel een klassieke jurk in de collectie. Niet te strak, dus vergevingsgezind voor wie beschikt over heupen. Altijd met een (pof)mouwtje. Uitgerust met een print. En tot over de knie. Je draagt 'm op chic met een hakje, op stoer met enkellaarzen en op z'n voorjaars met slippers of sandalen eronder. Maar je draagt 'm altijd voor jezelf en dat maakt het helemaal van nu.

Midi-jurk van luchtige, geweven viscose met een ronde hals met een rimpeleffect en wijde raglanmouwen tot op de elleboog (H&M € 20)

Viscose jurk met bloemenprint (& Other Stories € 89)

Romantische lange, wijde jurk van fijn crinklechiffon met een V-splitje met strikbandjes bij de halsopening, verlaagde schoudernaden en lange ballonmouwen met elastiek onderaan (H&M € 40)

Overhemdjurk van popeline met riem (Max Mara € 689)

Jurk met V-hals en lange mouwen met boord. Contrasterende ceintuur (Zara € 70)

Midi-jurk met V-hals en mouwen tot over de elleboog met ballonaccent bij de schouders (Zara € 50)

Linnen jurk met kimonomouwen (Max Mara € 345)

Groene jurk met smockwerk (& Other Stories € 99)

Margot midi jurk met bloemenprint en strikceintuur van Studio 8 (Bijenkorf € 140)

Zijden chiffon van Zimmerman (MatchesFashion € 1500)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in