Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vrolijke jurken voor drukke vrouwen!

Kreukvrij, zit verrukkelijk en toch: powerdressing.  Met dank aan ene Coco C. – is er verrukkelijker materiaal om te dragen als soepele, lichte jersey? Voor wie van leuke jurken houdt die ook nog eens prachtig vallen én lekker zitten, is er een nieuwe collectie van Michael Barnaart in Italiaanse ...

Vrolijke jurken voor drukke vrouwen!

Kreukvrij, zit verrukkelijk en toch: powerdressing. 

Met dank aan ene Coco C. – is er verrukkelijker materiaal om te dragen als soepele, lichte jersey? Voor wie van leuke jurken houdt die ook nog eens prachtig vallen én lekker zitten, is er een nieuwe collectie van Michael Barnaart in Italiaanse 'travel kwaliteit'.

Deze stof is comfortabel, kreukt niet en is makkelijk in onderhoud. De collectie kenmerkt zich door grafische vlakverdelingen en sprekende kleuren. Deze poweroutfits zijn perfect voor naar het werk of naar een feestje, zodra dat weer kan.

Zowel de Nederlandse knitwear als de Italiaanse jersey worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

De fabrikanten wekken bio- en zonnewarmte op, restwarmte wordt hergebruikt en er wordt zelfs afval- en regenwater gebruikt en naderhand weer gezuiverd wordt. Zo blijft de ecologische voetafdruk tot een minimum beperkt.

Beide voldoen aan verschillende duurzaamheidscertificaten, zoals ISO 14001 en Oeko-Tex. Met deze stoffen worden de ontwerpen in kleine oplages in Nederland gemaakt, eerlijk en ambachtelijk. Tot en maat 44, separates vanaf 175 euro, jurken rond de 295 euro.

Foto's © Michael Barnaart

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in