Aanrader: een felgekleurd powerpak à la Máxima.

Nu het nieuwe seizoen in aantocht is, verliezen raffia, witte jurken en tropische prints rap hun allure. Dit zijn de grootste trends in de najaarsmode, mocht je garderobe aan een aanvulling toe zijn -er is nu nog lekker veel keuze 😊 !  Hieronder vind je de grootste trends, links een ready-to-wear suggestie en als je de slider naar links veegt komt er rechts een budgetvriendelijkere versie in beeld.

Een statement pak

Geen neutrals, niet teveel fratsen, wel kleur: met een goed pak in een opvallende tint zit je tot ver in 2021 fashionably goed. Nu kun je er nog een paar stevige hakken onder dragen, straks een mooie laars.

Article continues after the ad


 

Links een rood pak van Loro Piana (Net-a-porter, blazer 2200, broek € 1150), rechts een rood pak van Vanilia (Blazer € 100, broek € 65)

Een vegan jas

Jassen in leerlook zijn ontzettend in en vegan leer is vrijwel niet meer van echt leer te onderscheiden. Kies een PU-jas in een natuurlijke tint - camel, bruin, karamel, beige – en kies een eenvoudig model: het materiaal wordt niet chiquer van zeventien zakken.


 

Links een oversized Balenciaga met faux fur en faux leer (Matches Fashion € 837), rechts een lange overjas in cognac (Bonprix, € 50)

Something blue

Of het nu een jas, een broek of een tas wordt, blauw is een van de hoofdkleuren van najaar 2020. De nuance bepaal je zelf, op de catwalk zagen we veel koel blauw met een vleugje groen of grijs erdoor.


 

Links de geweven Cassette van Bottega Veneta (Net-a-porter € 2950), rechts een pak van Claudie Pierlot (Bijenkorf blazer € 163, broek € 113), rechts een pak van Claudie Pierlot (Bijenkorf blazer € 163, broek € 113)

Oversized jas

Je hebt 'm vermoedelijk pas in oktober echt nodig, maar als je dit najaar toe bent aan een nieuwe jas, dan mag het een maxi worden: lang, wijd, ruim, om heerlijk in weg te kruipen. En als ie fuzzy, puffy én geel is, ben je meteen klaar.


 

Links couture van Moncler (prijs of aanvraag), rechts de bouclé Vabani van Ana Alcazar € 179.

Fuchsia is het nieuwe zwart

Al haal je er maar een topje van in huis, iets met fuchsia maakt zelfs je klassieke zwart basic hot.


 

Links blouse Willow in crepe de chine va Stella McCartney (Net-a-porter € 495), rechts een korte blouse in fuchsia (Zara € 26)

Spectaculaire strikken

Niet van dat bescheidene, de strik van najaar 2020 is groot, lang en aanwezig.


 

Links blouse met strik van guipure kant (Matches Fashion € 895), rechts een semi-transparante blouse met trendy pofmouwen (Zara € 30)

Vrolijke ruiten

Ook hier geldt dat het kleurig en vrolijk mag zijn – alles om de korter wordende dagen en pandemieperikelen maar iets te verlichten.


 

Links asymmetrische tartan van Charles Jeffrey Loverboy (Matches Fashion € 600), Links asymmetrische tartan van Charles Jeffrey Loverboy (Matches Fashion € 600), rechts Bodyflirt jurk met rok van blauwe tartan (Bonprix € 17)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in