Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Voor je eerste blote benen- en tenenmoment!

🌸Beeldige teenslippers 🌸 met kersenbloesems 🌸 All things Japan zijn nog altijd hot, zodat Havaianas haar lentekriebels botvierde op een samenwerking met zusjes en influencers Ami en Aya, ook bekend als het duo Amiaya, wereldberoemd te Tokio en dan met name in het Harajuku-district, om hun eigenzi...

Voor je eerste blote benen- en tenenmoment!

?Beeldige teenslippers ? met kersenbloesems ?

All things Japan zijn nog altijd hot, zodat Havaianas haar lentekriebels botvierde op een samenwerking met zusjes en influencers Ami en Aya, ook bekend als het duo Amiaya, wereldberoemd te Tokio en dan met name in het Harajuku-district, om hun eigenzinnige stijl en knalroze haar.

De sakura (kersenbloesem) is wereldberoemd. Voor veel mensen in Azië, en dan vooral in China, Japan en Taiwan symboliseert deze bloem het begin van de lente. Tijdens de korte bloeiperiode van de kersenbloesem komen normaal gesproken duizenden bewonderaars van over de hele wereld deze weelderige bloemenpracht bekijken.

Dit jaar even niet, in verband met de coronabeperkingen. Maar je kunt er toch een beetje van genieten, dankzij deze mooie teenslippers: Ballet Rose en Ballet Sky.

De 100% Braziliaanse slippers zijn bedrukt met behulp van de offsettechniek. Beide versies hebben een goudkleurig bandje met het logo in een speels metallic reliëf. Om de look helemaal af te maken, heeft Havaianas aan deze collectie een hippe, semi-transparante street bag toegevoegd met een verstelbare band die versierd is met een digitale printtechniek. 

De zussen lieten zich dit keer inspireren door de zori - de traditionele Japanse sandalen die gedragen worden onder een kimono - en kozen ervoor de Sakura te presenteren in de hippe moderne straten van Tokio. De fotoshoot vond plaats in het district Asakusa en werd uitgevoerd door fotograaf Kisshomaru Shimamura, een rijzende ster in dit genre.

Om je coronaproof mee te laten genieten van de hanami (oftewel de traditionele Japanse gewoonte om het korte bloei moment van de sakura te bewonderen), ontwierp Havaianas een augmented reality (AR) filter voor Instagram om online gebruikers het gevoel te geven dat ze even echt tussen de bloemen staan. Ga naar de Instagram pagina van @HavaianasEurope om de filter uit te proberen.

Foto's (c) Havaianas, de slippers kosten 30 euro per paar

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in