Fluevog x Anna Sui pakken samen uit.

Fluevog ken je van de statement schoenen, Anna Sui van de city chic kleding. Ze werkten al eens eerder samen en lanceren nu weer een collectie customized modellen voor Anna's Fall / Winter 2021 Phantasmadelic-collectie.

Article continues after the ad


 

De catwalkmodellen zijn nu voor het eerst ook beschikbaar voor pre-order.

Johns bestsellers, de aangepaste East End Odlums, zijn versierd met sprookjesachtige bloemen. Ze zijn voorzien van digitaal bedrukt leer en een aangepaste zool.


 

"Ik kijk er altijd naar uit om met Anna samen te werken aan deze leuke projecten", zegt John. "Het voelt deze keer extra bijzonder dat we een deel van de collectie via voorverkoop beschikbaar kunnen maken voor fans."

De laarzen zijn kosten in de voorverkoop € 269 en zullen naar verwachting in mei 2021 worden verzonden. Tien procent van de verkoop zal worden gedoneerd aan The Bowery Mission, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de strijd tegen dakloosheid en armoede in New York City, John en Anna kozen deze stichting zelf.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in