Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier de zomer in stijl met Escale

Trendy batikmotieven van Louis Vuitton. Ontworpen voor St. Tropez en Miami maar net zo leuk in Domburg en Noordwijk of aan het Veluwemeer, waar de zomervakantie zich vermoedelijk zal afspelen. Niets weerhoudt je ervan om er beeldig bij te lopen, toch? Enter Louis Vuittons 'LV Escale', een capsule...

Vier de zomer in stijl met Escale

Trendy batikmotieven van Louis Vuitton.

Ontworpen voor St. Tropez en Miami maar net zo leuk in Domburg en Noordwijk of aan het Veluwemeer, waar de zomervakantie zich vermoedelijk zal afspelen. Niets weerhoudt je ervan om er beeldig bij te lopen, toch?

Enter Louis Vuittons 'LV Escale', een capsulecollectie met motieven die helemaal bij de zomer passen. Escale betekent zoveel als tussenstop, een zeer toepasselijke naam voor zomer 2020.

De zomercollectie is geïnspireerd op Shibori, een eeuwenoude Japanse techniek waarbij stoffen worden gedraaid en geknoopt voor ze worden geverfd. Bij ons is dat bekend onder de naam batik.

Escale is uitgevoerd in drie kleuren: blauw dat is afgeleid van het traditionele indigo van Shibori, strandachtige pastelkleuren die doen denken aan roze zand en blauwe lucht, en dieproze en rode variaties geïnspireerd op traditionele bietenkleurstoffen.

In de Escale collectie ready-to-wear, accessoires en schoenen ook een paar speciale versies van de  Onthego, Neverfull, Keepall, Speedy en NéoNoé.

Foto's (c) Louis Vuitton

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in