© Tanya Heath Paris
© Tanya Heath Paris

Ooit voor flappers, nu voor vrouwen van de wereld.

Ze bestaan al honderd jaar, want in de vorige Roaring Twenties wisten ze echt wel wat vrouwen willen. En ze zijn terug: schoenen met verwisselbare hakken.

© Tanya Heath Paris

Article continues after the ad

Dus als je een eind moet lopen, schuif je er even een lage in en wil je een hoge hak, dan is dat even makkelijk te regelen.

Tanya Heath Paris heeft vele verschillende hakstijlen met geverfde, metallic, leer en vegan afwerkingen. Ze passen onder alle pumps en laarzen van het label en geven meteen de schoen een instant make-over. Leuk aan deze collectie is dat je ook keuze hebt in de vorm van de hak. 

Ook het Duitse Mime et Moi heeft 'heelchangers' waarmee je onder een basisschoen diverse soorten hakken kunt klikken. De hakken zijn minder funky en fashionable, voordeel is wel dat er ook een echt laag exemplaar bijzit, voor als je comfort wilt. 

Nog eentje: My Choupi Chouz heeft heel veel keuze in kleuren en hakhoogten van medium tot hoog. Nadeel: je hebt minder redenen om schoenen te kopen. Voordeel: het is duurzaam en je hebt minder ruimte voor je collectie schoenen nodig. Vind je het wat?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in