Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Venetië: Penelope Cruz in zilvergrijze haute couture

De actrice won de Coppa Volti voor Best Actrice. Het Filmfestival van Venetië beleefde een grande finale met de uitreiking van de grootste prijzen. Penelope Cruz won Beste Actrice voor haar rol in 'Madres paralelas’ van Pedro Almodóvar. En van alle looks die er de afgelopen dagen weer over de rod...

Venetië: Penelope Cruz in zilvergrijze haute couture

De actrice won de Coppa Volti voor Best Actrice.

Het Filmfestival van Venetië beleefde een grande finale met de uitreiking van de grootste prijzen. Penelope Cruz won Beste Actrice voor haar rol in 'Madres paralelas’ van Pedro Almodóvar.

En van alle looks die er de afgelopen dagen weer over de rode loper schreden – we hebben genoten! – knalde die van Pen meteen de top drie in. Ze droeg een zilvergrijze Chanel, gebaseerd op twee modellen uit de de haute couture-collectie van 2020, met erbij schoenen van hetzelfde label.

Zo ziet je dat wat je op de catwalk ziet niet heilig is: creative director Virginie Viard heeft met elementen gewoon een heel nieuwe jurk gecreëerd.

Foto's (c) Chanel 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in