Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Van deze tassencollectie krijg je zin om naar het strand te gaan

Op chic à la plage! We kunnen het voorjaar bijna ruiken. En dat geeft natuurlijk zin in zomer. Designer Jérôme Dreyfuss helpt daar ook een handje bij met zijn snoepje van een nieuwe tassencollectie die helemaal plage-ready is. De collectie heet 'La Plage' en gaat voor het ultieme strandgevoel: kr...

Van deze tassencollectie krijg je zin om naar het strand te gaan

Op chic à la plage!

We kunnen het voorjaar bijna ruiken. En dat geeft natuurlijk zin in zomer. Designer Jérôme Dreyfuss helpt daar ook een handje bij met zijn snoepje van een nieuwe tassencollectie die helemaal plage-ready is.

De collectie heet 'La Plage' en gaat voor het ultieme strandgevoel: krakend wit linnen, raffia, zon en zand. Op z'n Frans natuurlijk, want Jérôme is een geboren Fransoos. Niet lang nadat hij in de vroege nineties naar Parijs verhuisde om mode te gaan studeren, ging hij voor John Galliano werken. Op zijn 23e kwam hij met zijn eerste eigen collectie.

De tassen zijn te koop vanaf 280 euro en de prijzen lopen op tot 690 euro. Maar de zomervibes, die zijn natuurlijk priceless.

Beeld: Jérôme Dreyfuss

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in