Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Swoosh! Je kunt nu in Louis Vuitton over de piste suizen

Fashionable in de Tiefschnee? Check! Louis Vuitton de eerste wintersport capsule collectie van het merk. Die bestaat uit een limited edition ready-to-wear, accessoires, schoenen en ski’s voor op de piste en een fashionable après ski. Men heeft zijn best gedaan duurzaam te werken. Zo is het LV Ski...

Swoosh! Je kunt nu in Louis Vuitton over de piste suizen

Fashionable in de Tiefschnee? Check!

Louis Vuitton de eerste wintersport capsule collectie van het merk. Die bestaat uit een limited edition ready-to-wear, accessoires, schoenen en ski’s voor op de piste en een fashionable après ski.

Men heeft zijn best gedaan duurzaam te werken. Zo is het LV Ski pufferjacket  gemaakt van econyl, een uniek recycleerbaar materiaal dat gemaakt is van 100% gerecycleerde nylonvezels als investering in circulaire mode.

Ook in de collectie: handtassen met een bontje, zodat ze het niet koud krijgen.

Wat betreft de skiset: de ski’s zijn gemaakt uit een houten kern bedekt met een aluminiumlegering met het bekende monogram. Combineerbaar met de hightech skischoenen uitgerust met een thermisch verwarmingssysteem en een comfortabele voering van merinowol.

Voor de meest recente regels in de wintersportgebieden kijk je op Wintersport.nl

Foto's © Carlijn Jacobs voor Louis Vuitton, Styling: Fanny Ourevitch

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in