Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Stap de lente in op deze geweldige schoenen!

Te leuk: hakken waar je bloemetjes mee stempelt. Bekomen van Paris Fashion Week? Dan is het nu tijd om eens nader te kijken naar de details, zoals bijvoorbeeld de vrolijke schoenen waarop Louis Vuitton het voorjaar tegemoet marcheert. Een eyecatcher tijdens de S/S 2020 show van Louis Vuitton was ...

Stap de lente in op deze geweldige schoenen!

Te leuk: hakken waar je bloemetjes mee stempelt.

Bekomen van Paris Fashion Week? Dan is het nu tijd om eens nader te kijken naar de details, zoals bijvoorbeeld de vrolijke schoenen waarop Louis Vuitton het voorjaar tegemoet marcheert.

Een eyecatcher tijdens de S/S 2020 show van Louis Vuitton was zonder twijfel de Swift mocassin, die een hightech stof met een op fietskleding geïnspireerd patroon combineert met leren details. 

Het ontwerp van Nicolas Ghesquière biedt een stevige hak in de vorm van de LV-monogram bloem. Een gouden LV Dauphine-accessoire en twee leren kwastjes zorgen voor een vrolijk extraatje.

...en hij is er ook als een soort hybride slipper.

Andere hebberig makende schoenen waren deze sandalen voor een avondje uit...

...en deze mooie retro-schoenen, ook weer met de bloemetjeshak. 

Foto's (c) Louis Vuitton 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in